понеделник, 29 март 2010 г.

30 Дневно предизвикателтво - Ден 24


Ужасен ден...от гледна точка това, че отидох с час закъснение (естествено не ми пукаше особено), не си бях погледнала програмата къде имаме и попаднах в стаята на някакви други хора, които се изумиха, когато ме видяха - честито, аз двойно повече.Оказа се, че съм не само в друга стая, но и друг корпус на университета. Забавна история от всякъде. Накрая с това не проверяване на програмата тотално се прецаках (което не значи, че сега ще почна да я гледам)и се оказа, че имам още лекции до към 4-5 часа. Ужас! Добре, че се оказаха интересни, иначе...мозъка ми все още е блокаш. Да не говорим, че имам домашно по "Творческо писане" да правя.
С малката буболинка намерихме някаква игра и от 6 и нещо до почти 10 часа играем на нея. Тя си беше тип "Начинание за луди". Нали уж логическа, но беше точно "начинание за луди". Цъкваш на нещо и то те кара да намериш още 1000 други неща...Купон от където и да го погледнеш. Бе направо. Та сега смятам да си поема задълженията и да свърша това проклето домашно. Ако не: утре ставам рано и тогава ще правя каквото ще правя. Бахти и лудата седмица дето се очертава. Всички ме питат дали ще си ходя и по-важно КОГА? Аз не знам! Идея си нямам как ще дойде деня, в който ще си ходя. о.О


 Ден 01 — Любимата ти песен 
Ден 02 — Любимият ти филм
Ден 03— Любимата ти телевизионна програма 
Ден 04— Любимата ти книга
Ден 05— Любимият ти цитат
Ден 06— Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 07— Снимка, която те прави щастлив/а
Ден 08 — Снимка, която те ядосва/прави те тъжен/на
Ден 09 — Снимка, която си направил/а
Ден 10 — Снимка на теб направена преди 10 години
Ден 11 — Снимка на теб направена на скоро
Ден 12 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 13 — Книга от художествената литература
Ден 14 — Книга от нехудожествената литература
Ден 15 —Фенфикшън
Ден 16 — Песен, която те кара да плачеш (или почти)
Ден 17 — Изкуство (картина, рисунка, скулптура...)
Ден 18 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 19 —Талант, който притежаваш
Ден 20 — Хобита, които предпочиташ
Ден 21 — Рецепта
Ден 22 — Уебсайт
Ден 23 — Видео от YouTube
Ден 24 — Каквото гъделичка фантазията ти

Мразя като се падне тая част. Вече писах какво я гъделичка тамън 2 или 3 пъти. Почвам не само аз да се отегчавам, но и вас да отегчавам.
Ето малко относно гъдела. Снощи сънувах някакъв сън, който когато се събудих помнех, но сега е в пълно забвение. Аз и още две момчета, които между другото бяха някакви известни, от някой сериал може би разследвахме нещо. Идея си нямам какво, но звучеше яко. Ако го помнех по-добре би било добра основа за разказ...ама нали...ако го помнех.
Ето защо веднага като стана и си записвам съня, но тая сутрин бях ужасно сънена и изобщо не ми бе до това. Все още ме боли главата. Свещен Ацетизал, къде си?

Ден 25 — Твоят ден с невероятни подробности
Ден 26 — Твоята седмица с невероятни подробности
Ден 27 — Този месец с невероятни подробности
Ден 28 — Тази година с невероятни подробности
Ден 29 — Надежди, мечти и планове за следващите 365 дни.
Ден 30 — Каквото гъделичка фантазията ти
   
 

4 коментара:

eli4ka95 каза...

Хм...чак сега ми излезе поста ти, а гледам си го побликувала вчера. Тъп, тъп, тъп комп или там каквото причината за това.
Е то само на теб може да ти се случи бе човек така.
Колко е голям университета ви? Аз във физическия изобщо губя представа за сградите. Много ми е объркващо. А и знаеш как съм с ориентацията, нали? Кво ли остава да се оправя в такава сграда. Ако влезна в лабиринт само късмета може да ми помогне. Хахахх. Сега се сетих нещо, което ще те питам в оная кутийка тука. Много ми е интересно.
Бтв и аз обичам такива игри. Но понякога се нервя. Любимите ми игри са Great kitchen escape и поредицата. Пак са от сорта ама не така. Играла съм ги поне 50 пъти в сайтовете за игри и пак ми е кеф. Тоя тип "намери ключа" са баси яките...
Дано се справиш с тази седмица успешно. Ама като си те знам ти винаги се справяш успешно...

divata_airis каза...

Ами не е чак толкова голям. Три корпуса са. Но аз си се ориентирам и да...ако беше ти...да си се закубила - главата си залагам! Хех.
Ами не...тая игра я изтеглихме от Замунда. Тя сега Стуфето (Стела) играе няква друга, в която смятам да се натегна и също да се включа. хЪ хЪ хЪ

Innah K. каза...

Поли, аз предварително се извинявам за тъпия въпрос, ама... какво точно следваш? Защото това "Творческо писане" звучи адски интересно :)

divata_airis каза...

Уча "Журналистика". Но това творческо писане е допълнителна дисциплина и не е нищо особено да си кажем честно. Аз не го взимам особено на сериозно. Не мисля, че ще се науча на нещо повече от него.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik