сряда, 24 март 2010 г.

30 дневно предизвикателство!!!/Ден 19


Тази сутрин пак станах рано...Е, сравнително рано. Осем и половина минаваше. Държа да кажа, че настинката ми мина на следващо неприятно ниво и много би ми било приятно да си правим компания, но най-бих се развала ако тя се разкара от живота ми...Мисля, че само тази сутрин унищожих цял пакет носни кърпички, носа вече ме боли и ми е толкова замаяно и ни в клин, ни в ръкав, че просто не е истина. Пъфффф! Сега е добър момент някой да ме гръмне.
Вчерашната лекция учудващо не ме отегчи, макар че отново аз говорех повече...Шокирани? Така си и мислех.
Снощи с братовчедката гледахме "Алиса" на Тим Бъртън...Определено ми хареса. Още повече когато съм гледала и други версия...Много добре беше направил нещата. А Мия беше ужасно яка Алиса. За протокола след излизането на филма видях нейни снимки - подстригала си е хубавата руса коса...Защо? Толкова е сладка с нея...Както и да е.
Днес излиза "Изгубени" и май епизода е за чичко ни...или по-добре да кажа дядо ни Ричърд...Това ще бъде интересно. Всичко различно от още един епизод за тъпата Кейт ми звучи интересно.
О, бтв...Излезе 17 секунден трейлър на моя сериал - Малки сладки лъжкини. Човече, върховен е. Може и вие да му се насладите ТУК . Аз така се вманиачих, че го гледах няколко пъти. Радвам се, че си имаме трейлър най-накрая ама искам да е по-дълъг. Леле, когато излязат скринкапове какви неща ще има да правя от тях...Ммммм...Сега и тия нещастници от "Ергон" да си оправят сайта на издателството, че да получаваме повече инфо за поредицата и ще е идеално. Последната книга ми отне само два дни и ми причини мащабно главоболие, но си струваше. Разбрах кой е А....Сега търсим убиеца на Али!!!
Както и да е. Лекциите ми отново почват в два, така че дотогава ще направя и някоя друга кутийка за мууд темата на ПДж/ЛЛ...



Ден 01 — Любимата ти песен 
Ден 02 — Любимият ти филм
Ден 03— Любимата ти телевизионна програма 
Ден 04— Любимата ти книга
Ден 05— Любимият ти цитат
Ден 06— Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 07— Снимка, която те прави щастлив/а
Ден 08 — Снимка, която те ядосва/прави те тъжен/на
Ден 09 — Снимка, която си направил/а
Ден 10 — Снимка на теб направена преди 10 години
Ден 11 — Снимка на теб направена на скоро
Ден 12 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 13 — Книга от художествената литература
Ден 14 — Книга от нехудожествената литература
Ден 15 —Фенфикшън
Ден 16 — Песен, която те кара да плачеш (или почти)
Ден 17 — Изкуство (картина, рисунка, скулптура...)
Ден 18 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 19 —Талант, който притежаваш

Ами да кажем, че са няколко. И да кажем, че част от тях са да пиша, да рисувам и да правя графики. Ама само да кажем. Това по-горе е последното нещо, което направих. И под "нещо" разбирайте банер. Иначе имам и няколко иконки като за последно.


Тази иконка спечели първо място в състезанието за иконки на Кристен Бел. Изобщо не го очаквах и се оказах доста приятно изненадана. 




 Тази спечели първо място на състезанието за Пърси Джаксън миналата седмица, чиято тема беше "Fight or Flight"





Тази спечели модераторския избор тази седмица в предизвикателството за Кейти МакГрат.



 
 Този спечели трето мястото миналата седмица в предизвикателството за Илайза Душко.






И ето някой от любимите ми, които съм правила скоро или не, но си ги тача (абсрахирайте се от това, че Логан е на повечето да не кажа почти  всички тях):



 Няма смисъл да казвам, че НЕ БИВА да използвате моя иконка БЕЗ МОЕ позволение, нали? 


Ден 20 — Хоби, които предпочиташ
Ден 21 — Рецепта
Ден 22 — Уебсайт
Ден 23 — Видео от YouTube
Ден 24 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 25 — Твоят ден с невероятни подробности
Ден 26 — Твоята седмица с невероятни подробности
Ден 27 — Този месец с невероятни подробности
Ден 28 — Тази година с невероятни подробности
Ден 29 — Надежди, мечти и планове за следващите 365 дни.
Ден 30 — Каквото гъделичка фантазията ти
 
 

6 коментара:

eli4ka95 каза...

Oх, за леглото на братчедка ти...ами...аз съм заплес, да. Аре оздравявай вече, че като си помисля кво ти е от тея сополи не ми се мисли.
На мене тая актриса не ми хареаваше много. Май защото беше бледа и имаше някви сенки под очите. Красива беше, но имаше няква...недоспалост(?)в нея.
Ама аз не се учудвам че авовете са спечелили първи места. Никак даже. Страшно готини са. Браво отново.

divata_airis каза...

Не знам, но на мен ми допадна. Добре си игра ролята, а косата и беше ужасно красива. И да в началото беше бая крипи с тия сенки.

Мерси =)

Eve M. каза...

Здрасти :) Ъъъ отново! :D Ама ти сериозно ли гледаш Лост?! :D Егати съвпаденията, ако е така! Аз също много се кефя на сериала, но *отново* не съм догледала 5 сезон, а шести си го пазя :D
Ех де да можех и аз да работя така с фотошоп :D По принцип го използвам да си пооправям снимките и да им хвърлям по един-два ефекта.
Между другото мислех по някое време да пусна някой пост в моя *страшно пуст* блог за сериалите, които по принцип се води, че следя :D Обаче все не ми остава време. Хубаво би било да имам и банери, но колкото съм саката сигурно ще са само логота или нещо такова... готово де :D
Банера и авчетата са супер! ;) Иии сериозно трябва да взема да гледам Пърси. Само за това чета из някои блогове, а още не съм го гледала. Нещо го махнаха от замунда =/ Поздрави! ^^

divata_airis каза...

Еми да, гледам "Изгубени". Любим персонаж: Буун (умря!), Чарли (умря!), Дезмънт (беше на ръба да умре!) и Джейкъб (който вече е мъртъв!) Но от главните симпатизирам на Джак, просто ме спечели с епизода от първи сезон Do not harm (тоя в който умря Буун)
Аз като пиша за сериали никой не им обръща много внимание, защото хората, които четат блога не гледат много много сериали. Те не са чалнати като нас да стоят и да чакат всеки последващ епизод със свити сърца (е, поне аз съм така).
Като пусна пост за Доктор Кой и всеки път няма коментари, просто защото говоря на патангонски на народа изглежда. Хехе.

Ако имам време мога да направя нещо за този твой пост, стига да ми дадеш снимки ъф корс. И аз всъщност не съм с фотошопа, с една друга съм.

Не знам защо са го махнили от Замунда. В сми обикновено правят така, когато го дават по кината, но сега той би трябвало вече да не е там, така че...няма логика.
Гледай го. Ако не си чела книгите ще ти хареса. Ако си ги чела ще се забавляваш с филчето, но няма да ти сгрее много много сърцето.

Eve M. каза...

Е, не.. Ти вече ме разби! Гледаш и "Доктор Кой"?! Аз пък как не съм забелязала! Това е сигурно най-любимия ми научно-фантастичен сериал! А аз съм гледала и гледам доста. Кофти ми стана обаче, че махнаха Тенант. Сега ще го видим Мат Смит как ще се справи, въпреки, че тази която уж ще го придружава (младата, а не от епизода в библиотеката) нещо изобщо не ме кефи. Най ме кефеше Марта Джоунс.. но и на някои места Дона също не беше зле. Роуз малко сълзлива и неадекватна ми беше на моменти :D Сега с нетърпение чакам да започне новия сезон и някъде видях, че като герой ще го има и Ван Гог! Върха ще бъде! Изкуство и научна фантастика! Какво ли са измислили с Винсентчо :D Просто нямам търпение. Трябва да проверя кога започваха новите епизоди. Искам и Мат Смит да видя как ще се справя. Джеронимо! :D

Иначе от "Изгубени" ми харесваше незнайно защо Либи. Но пък най-любима ми е Джулиет, въпреки често странните си физиономии :D Да, Буун е доста сладък :D Но това новото с вампирите, в което участва нещо не ме привлича :D Много сериозно ще трябва да препрегледам "Изгубени" защото някои неща ми се губят. Този, който играе Чарли повече ми харесва във FlashForward. В "Изгубени" много един такъв детиснки ми се виждаше.

С каква програма работиш?

Аз отивам да ти прегледам постовете за "Доктор Кой" :D

divata_airis каза...

Не знам, аз съм позитивно настроена към Мат. Естествено ужасно ми е кофти, че готиния Тен изчезва, но не можеше да остане вечно все пак. Страхотен Доктор наистина!
Мен път тая от библиотеката хич не ми харесва. Не я харесвах и в "Спешно отделение" (в малкото пъти, в които съм гледала). Джинджър Гърл радва. Поне мен. Вероятно защото е джинджър. Хаха.

Предполагам и Торчууд гледаш? Няма как нали? Човече последният сезон беше пет епизода и на финала се спуках от рев.

О, и аз обичам Джулиет. Още като се появи ме изкефи. Силна фигура е.

Corel Paint Shop Pro Photo XI - не е нещо особено, но вече и хванах цаката и като открия още някой нов трик умирам от кеф. Точно когато си мисля да я смяна с проклетият и общоизвестен Фотошоп тя взема, че ме изненадва.

Успех с намирането на постовете. Разпилени са.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik