понеделник, 22 март 2010 г.

30 дневно предизвикателство!!!/Ден 17


Днес няма да повярвате, но бях на интересни лекции. Не мога да кажа дали ще са ми полезни, но бяха ужасно интересни и вероятно няма да ми излязат от главата след приключване на серията. Хех.
Изумително, но се събудих в осем без нещо, когато трябваше да стана в девет без нещо...Почвам да се изумявам от себе си. Подробности.
Истината е, че нямам много за разправяне. Цял ден бях навън - далеч от компа, което винаги е +. Направо се чувствам преродена. Сега да поработя малко върху редакцията на ПШ3 и продължаването на мууд темата на ПДж/ЛЛ.
Ами това е от мен...Ако искате нещо да знаете - питайте!




Ден 01 — Любимата ти песен 
Ден 02 — Любимият ти филм
Ден 03— Любимата ти телевизионна програма 
Ден 04— Любимата ти книга
Ден 05— Любимият ти цитат
Ден 06— Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 07— Снимка, която те прави щастлив/а
Ден 08 — Снимка, която те ядосва/прави те тъжен/на
Ден 09 — Снимка, която си направил/а
Ден 10 — Снимка на теб направена преди 10 години
Ден 11 — Снимка на теб направена на скоро
Ден 12 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 13 — Книга от художествената литература
Ден 14 — Книга от нехудожествената литература
Ден 15 —Фенфикшън
Ден 16 — Песен, която те кара да плачеш (или почти)
Ден 17 — Изкуство (картина, рисунка, скулптура...)

blackmamba08@deviantart.com

Много ми харесва как се е получило...Книгата имаше моменти, които не харесах, филма още не съм го гледала, но това ми пълни душата.

Ден 18 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 19 —Талант, който притежаваш
Ден 20 — Хоби, които предпочиташ
Ден 21 — Рецепта
Ден 22 — Уебсайт
Ден 23 — Видео от YouTube
Ден 24 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 25 — Твоят ден с невероятни подробности
Ден 26 — Твоята седмица с невероятни подробности
Ден 27 — Този месец с невероятни подробности
Ден 28 — Тази година с невероятни подробности
Ден 29 — Надежди, мечти и планове за следващите 365 дни.
Ден 30 — Каквото гъделичка фантазията ти


10 коментара:

eli4ka95 каза...

Аз така и не схванах за какво бяха лекциите точно. А относно жената на пътешетвеника филма не беше никак зле. Аз го гледах с майка вкъщи и тя така го хареса...аз лично не му се изкефих сууупер много, но не беше зле. И като вземем предвид че Рейчъл беше там, а тя ми е любимка. Много си я обичам и аз не знам защо. Браво на тебе. Откъснала си се от компа най-сетне.

divata_airis каза...

Ама ти наистина смяташ да отговаряш на всеки пост...Човече, кефиш ме!!! Хех.
Лекциите бяха по "Стилове и направления в изкуството". Беше ужасно интересно.
А, Рейчъл и на мен ми хареса. И май е защото е скорпи. Но не съм сигурна...Може да си въобразявам.

eli4ka95 каза...

Хм...май не беше скорпи...не помня. Ще видя.
Да, права си...скорпи е. Значи още повече ме кефи. Хахахх. Аз пък си мислех че ще ти стана досадна като отговарям на всеки пост. Щото ставам като лепка. Пък то това не е полезно да си като лепка. Мда, определено. Надявам се да съм приятна лепка. Като лепка от мармалад примерно. Все още можеш да я изядеш...ако не се е втвърдила, де...леееле кви глупости ръся. Ужас. Няма значение. Върнах се! Че бях заминала на почивка до станция "НЕРВИ И ДЕПРЕСИЯ. ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ СВЯТ" Та да това е. Аз сериозно съм се замислила да пиша на всеки пост. Ако искаш де. Че лепките са досадни...аз не претендирам, че съм мармалад само да кажа... :D

divata_airis каза...

Права съм! Скорпион е. На 17 ноември е родена.
Човече, ти знаеш колко обичам коментарите?! Ако не...ето вече знаеш. Така че, как мислиш ще имам ли нещо против да коментираш постовете ми?

Аз и никой друг каза...

Права си, наистина картинката е невероятна. Имайки предвид какво са шибнали на обложката на диска... Учудващо е, че някой го поглежда...

divata_airis каза...

А, имайки предвид, че това е някаква манипулация, дори не са реалните герои, пък много добре се е получило.

Eve M. каза...

И аз като следваща лепка продължавам да коментирам :D Ти да не би да си скорпион? Ако е така - и аз също :D А на лекциите за всички стилове и направления ли говорихте или само за накои? Аз тук съм пълен арт гийк :D Много обичам импресионистите :P

divata_airis каза...

Да, скорпион съм. И ти? Супер! Как се попадам на такива хора, чак се кефя. По начало се разбирам с тях, защото си приличаме, но предполагам това ти е известно.
Ами всяка лекция говорим за различни стилове. На тая, на която бях беше за православния стил, католическия стил, романския и готическия. Май другия път за ренесансовия ще говорим и там спомена барок, ро-ко-ко и прочие. Накрая ще ходя по улицата и ще викам: тази сграда е от еди-кой-си стил! Хех!

Живеещата в мечтите... каза...

О, човече лекцията ти е била супер! Как си умирам някой да ми разправя за тия стилове особено за готика... много ще ми бъде интересно. Вече направо почвам да се замислям какво да запиша да уча, щото по начало мислех да е нещо икономическо, ама вече ми се гади от всичко това. Искам нещо, което ще ми бъде интересно и ще си го уча с кеф (до колкото е възможно всъщност).

divata_airis каза...

Ами интересно е. Но не говорим само за готически стил и под него се разбират главно архитектура. Но да...беше мега интересно.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik