петък, 19 март 2010 г.

30 дневно предизвикателство!!!/Ден 14


Днес по чудо станах в 8 и нещо...можете ли да си представите? Тате ще бъде съкрушен, че съм предала заветните му деветки...Но какво да се прави - не зависеше от мен, просто се събудих и толкова. Реших, че днес ще е деня, в който ще посетя библиотеката...Отне ми към два часа...та чак си харесах и една книга за вкъщи. Не се стърпях. Излязох в 12 без нещо, преди малко се прибрах, главно защото после с Дребното се разкарвахме из центъра да убием малко време. Ходих в "Хеликон" и съм възмутена..."Паднали ангели" беше там,...а аз дето си я спечелих още я нямам. о_О Нещо ми се губи нишката какво е станалото, но се надявам то да бъде бързо поправено и да си получа книгата...моля!!!
Снощти гледах новият епизод на "Изгубени". Пак успяха да ми съберат очите в точка...Появата на Шарлът  ме кара да мисля, че скоро може да се порадвам на моя любим Даниел Фарадей...
Бтв вижте как върви мууд темата на Лерман/Пърси /като не казвам, че когато е готова точно тия картинки ще бъдат използвани за съответното настроение/:



Ден 01 — Любимата ти песен 
Ден 02 — Любимият ти филм
Ден 03— Любимата ти телевизионна програма 
Ден 04— Любимата ти книга
Ден 05— Любимият ти цитат
Ден 06— Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 07— Снимка, която те прави щастлив/а
Ден 08 — Снимка, която те ядосва/прави те тъжен/на
Ден 09 — Снимка, която си направил/а
Ден 10 — Снимка на теб направена преди 10 години
Ден 11 — Снимка на теб направена на скоро
Ден 12 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 13 — Книга от художествената литература
Ден 14 — Книга от нехудожествената литература




 Реших да сложа две. Едната е за тези, които не смятат, че търсенето на любовта е основна водеща сила в живота и има далеч по-важни неща от нея. Става дума за "Как се пише дипломна работа" на Умберто Еко. Книгата е ужасно полезна за тези, които са решили да пишат дипломна работа. Малко е старичка, но нещата са обяснени много добре и ще ви даде ясна предствава за какво иде реч. 

Втората книга е за тези, които поне веднъж в живота си са си казвали, че той си пада по теб, просто чака подходящия момент да го покаже! Само дето истината е съвсем друга - той не си пада по теб и точка по въпроса!

Ден 15 —Фенфикшън
Ден 16 — Песен, която те кара да плачеш (или почти)
Ден 17 — Изкуство (картина, рисунка, скулптура...)
Ден 18 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 19 —Талант, който притежаваш
Ден 20 — Хоби, които предпочиташ
Ден 21 — Рецепта
Ден 22 — Уебсайт
Ден 23 — Видео от YouTube
Ден 24 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 25 — Твоят ден с невероятни подробности
Ден 26 — Твоята седмица с невероятни подробности
Ден 27 — Този месец с невероятни подробности
Ден 28 — Тази година с невероятни подробности
Ден 29 — Надежди, мечти и планове за следващите 365 дни.
Ден 30 — Каквото гъделичка фантазията ти

4 коментара:

eli4ka95 каза...

Тя продължава с Пърси. Човек, сириъз, не се учудвам че се появява в твоите сънища. Няма лошо, де. Странно е че още не си получила книгата, но се надявам че скоро ще дойде. Относно спането аз не схванах обаче към колко си лягаш, че да ставаш така рано. Аз все пак обаче се надявам да се събудиш някой ден в 10-11 часа. Представям си как ще кажеш, че половината ти ден е минал. Хих.

divata_airis каза...

Последното следствие на манията ми, знаеш ли кое е? Вчера си купих немското Браво, защото в него има статия за Логан и там е ужасно сладък и не се стърпях да не говорим че има бонус едни стикери за телефон, клипборд, айпод и квот се сетиш и той присъства на два от тях....мммм.
Хаха. Кой каза мания? Хаххаха.
И да...ако се събудя в 10 или 11 определено деня ми ще бъде минал...направо няма да се чувствам човек ако стана в толкова без основателна причина.
Ами лягам към...хъм...различно, но след 12...Някой път към 1, 1 и нещо, понякога два.

eli4ka95 каза...

Като каза, че имало лепенки...откъде си го взе това чудо...? Ххахах.
Леле в един-два?! Ти изобщо не спиш бе човек...Ужас. Но аз като стана в 10 и половина и изобщо даже като се събудя събота и неделя към девет и напекло едно слънце, и ти под тея шибани одеала се потиш, и се чувствам супер зле. А иначе като си стана в 6.05 някъде и излезна сега в 6.30 и ми е едно такова свободно, хубаво, прохладно, даже вече не е тъмно. Преди гледах дзвездичките, но сега е много хубаво. И се чувствам добре. Някак си по-пълноценно ми е отколкото да спя до късно.

divata_airis каза...

О, едва ли ще си го купиш...Пет лева ми излезе от Кауфланд. Но има и хубава снимка на Зак. Абе болна работа.

Еми...не съм сигурна спя ли, не спя ли...но нали бълнувам името на Лерман на сън. хахаххаха

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik