сряда, 22 декември 2010 г.

Challenge: Day 9


Два емотикона, които описват живота ти в момента.
+1



+2 



Да взема да пообясня какво имам предвид с тия емотикони, а? Ами избрах първият просто защото по цял ден имам чувството, че хората се опитват да направят точно това с мен - да ми набият разни неща в главата, докато погледа ми се разценрова и почна да гледам в точка.
Вторият емотикон си признавам, че от край време е един от любимите главно защото обяснява всичко за живота ми. Кълна се, така е! Само ги вижте, тая физиономия тип "Ъ?" убива коня с прашка.
Както и да е. Този пост подобно предишният ще е кратък, защото съм на работа и де факто не само е супер неудобно да пиша постове оттук, на моменти нямам време, пък и довечера няма да имам време, защото ще посетя (само да не се обърка нещо) рожденият ден на Кас ( с други думи - хващам автобус от София за Враца след което се забавлявам с някакви готини хора и на другата сутрин се прибирам, отивайки веднага на работа...кой е като мен, а? Зомби?!) И в тази връзка искам да кажа едно голямо
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАССССССС!!!!
Желая ти много, много, много хубави неща да си те случват за напред. Остани си все същата откачалка (няма друг човек, който при вида на германски футболисти на погребение да е пожелала да ги метне на ковчега и да ги оправи до един). Единственото, което не харесвам в теб е мързелът ти, но с твоя мазохистичен Зеби Зеби (ака. Зебастиан Прьодъл) лесно го преживяваш...Предполагам?!
Като цяло цял ден ме карат да правя някви малоумни таблици, които убиха и малкото ми останали мозъчни клетки...Тия хора не разбраха ли, че това че съм на работа не значи, че действително трябва да работя....нали не е обезателно...Но сега подробности.
Продължавам да твърдя, че шефката ми е страхотна. Даже ми подари подарък за празниците...Тая женица просто ми пълни душата.
И както споменах този пост ще бъде кратък, защото всъщност не ми остана време да го допиша на работа, така че истината е че в момента съм във Враца и направо крада от времето за забава, за да го довърша. Поласкани ? Някой? Не! Е, добре...ѝ
(Пете, не знам къде си, но липсваш !)
Keep calm and keep licking your lips 

7 коментара:

Анонимен каза...

Здрасти на веселите хора, които са прекрасна компания.Пожелавам приятни празнични вечери и здраве през новата 2011 година

Аз и никой друг каза...

Петето така я беше втасало покрай празниците, че за малко да си загуби празната главица. Но ето - имам време и моментално сядам да чета. Относно емотиконите - ми оок. Дано да си си изкарала прекрасно на рожденният ден и Весела Коледа и от тук.

divata_airis каза...

О, милата...аз усетих, че нещо е станало и супер даже се притесних, така че като разбрах че съм получила картичката ти веднага ти пратих СМС.
Еми не си изкарах особено добре, но го очаквах и все пак беше по-зле и от това. о.О
Изобщо не усетих че е Коледа.
Но направих ново клипче...хахах

Аз и никой друг каза...

Клипчето трябва да се види, предполагам. До сега не си ме разочаровала относно видеата и не вярвам с това да прецакаш работата.
Благодаря за СМС-а. Предполагам знаеш колко обичам да получавам и да изпращам текстови съобщения...
Това за Коледа е притеснително. Само кажи как да ти помогна? Може догодина да дойдеш у нас и да ти стоваря "безкрайната и задушаваща любов" на семейството ми на главата ти. Ит уд би фън!

divata_airis каза...

Ще ти пратя линк на пощата - да го видиш. Забавно е. Поне според мен, но естествено, че не е за пред нормални хора. хахах
О, ЗА съм...повярвай ми, нагледала съм се и съм се наслушала на семейните празници. В сми, че никой не е по-различен от предишния - все едно и също на коледа, рожден ден, имен ден...как да направиш разликата изобщо?!
А тая Коледа беше просто един обикновен ден.

Аз и никой друг каза...

Съжалявам, че Коледата ти не е била специаллна. Хъгс.

divata_airis каза...

Коледата ми от години насам не е специална, така че не се чувствай зле заради мен. =)

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik