сряда, 15 декември 2010 г.

Challenge: Day 2

И втори ден тя е на линия, готова да си изпълни задължението с чалънджа...
Ден Втори: Девет неща свързани с теб
+1 Винаги съм на двете крайности.
+2 Имам дефицит на вниманието и хиперактивност + лека фаза на дислексия (което е доказателство, че съм полубог?!) - и не не си го въобразявам, защото не мога да си задържа вниманието върху нещо, което не ми е много интересно за повече от 5 насилствени минути. Хиперактивност - защото понякога сякаш имам неизчерпаема енергия. И дислексията се потвърди на скоро - не от очен лекар, но все пак. Просто досега не знаех, че това да разбъркваш буквите от думата докато пишеш се наричало така...
+3 Смятам, че Чък Паланюк е гений...откачен ненормален извратен гений!
+4 Аз съм атеншън сийкър. Тоест умирам за вниманието на хората и даже ми се е случвало да се правя на маймуна само, за да го задържа.
+5 Хората, които посгват линкове към новите постове от блога си във фейсбуук и туитър ме изнервят. За мен това е някакъв отчаян начин да кажеш - Имам нужда от внимание. Виж ме! Виж ме! Пуснах нов пост! Прочети го! Коментирай го! Обърни ми внимание." Не съм чак толкова голям атеншън сийкър - който трябва чете блога, а който има желание коментира. 
+6 Не мога да си представя какво ще правя и един ден без да се чуя с Кас. 
+7 Понякога толкова много ме избива на това да се заяждам с хората, че трябва сама себе си да удържам, за да не го направя. 
+8 Обичам да правя снимки на небеса с телефона си. Когато видя хубави облаци в небето, спирам, вадя телефона и снимам. И стават хубави снимки. Вече се трупат бая. 
+9 Понякога се питам защо изобщо държа все още този блог. 
И работата беше свършена о време...Чакам си поздравителната картичка по пощата.
Между другото явно след тая история със спането като труп, Чарли и трамвайната лента и другите дивоти нещо тотално се обърка защото ето на - снощи почти не успях да спя. Едно на ръка, че трябваше да спя на фона това просто радио "Романтика", второ, че когато се събудих през нощта свиреше неква чалгия по телевизора и на сутринта, събуждайки се от само себе си преди алармата ми - отново бях посрещната от чалгия. Господи, просто ми дай един автомат и ще ти свърша работата да не си чапаш ръцете. Един автомат, нищо друго не искам. Просто остави нещата в мои ръце...буквално!
Та снощи както казах беше ужасен ден за демокрация и спането по нейно време. о.О Супер гадно. Но нали денят ми трябваше да е тотално як след подобен накъсан сън - отивам на работа и няма Интернет. Целият офис! Никакъв нет. Аре те шефовете се са с лаптопи и докопаха от някъде някаква незащитена мрежа, обаче супер слаб сигнал. Цял ден звъним в офиса на доставчика - тия ни въртяха на ляво, на дясно. Накрая когато към три след обяд, след толкова обаждания все още никой не бе дошъл шефът се ядоса и напълно нормално и така хубаво се справи с положението, че след няколко разговора за по-малко то 30 минути имахме отново интернет.
Трябва обаче да знаете, че това ти да стоиш към осем часа без никакъв нет си не е работа. Питайте ме как съм още жива? Какво ли не опитвах да правя, за да уплътня времето. Накрая даже писах от Алтерна, което си е постижение и се получи цяла под глава. А едно време до такава степен бях пернала, че даже се записах на клип как протестирам от факта, че няма интернет. Реших да не пускам тук клипчето, но с удоволствие бих го споделила със заинтересуваните (вероятно само Петя - хахаха).
Какво друго да кажа, освен може би леко да се похваля ама нали не много високо, че ще вземе да ме чуе и ще се върне...съквартирантката изчезна на някъде тая вечер и ми вика
Тя: Аз ще излизам
Аз *мисля си* : Аз ще спя. 
Върхът беше, когато преди да излезне имаше нещо от рода на - Хей, случайно да имаш клечки за уши. Аз и соча откъде да си вземе. Това беше на първото влизане в импровизираната ми стая. На второто беше: А да имаш втори чифт носни кърпички и аз като някъв дилър в затвора всичко имам и и давам един пакет. Чак като и ги подадох ми идеше да добавя - 10 цигари в замяна. Сетне нямаше как да не си помисля - Още нещо? Ризата от гърба ми да смъкнеш не щеш ли?! 
Сега просто се надявам тая вечер да успея да заспя някак предвид факта, че няма да има радио и вероятно ще бъде....ъммм, поне малко тихо?! Силно се надявам.
Утре вероятно ще е трилър, тъй като синът на шефа ще идва и сигурно ще ме юркат нагоре-надолу. Просто се надявам да не закъснея за лекции...както обикновено става и странния тип от автобуса да не е там. Кълна се там имам некъв крийпи фен. Първия път, когато го засякох - не съм убедена, че изобщо го и забелязах. Вторият път, когато го засякох в същия автобус си сложи ръката върху моята и не я мръдна, докато за не се опитах да измъкна моята изпод неговата. Третия път вечно ме зяпаше и стоеше под един навес с мен...Сериозно, ако го видя четвърти път, какво ли ще направи?! Не ми се ще да разбирам...
Ами това е всичко от мен. До утре, когато идва ден трети от предизвикателството =)

Keep calm and LOL

10 коментара:

Аз и никой друг каза...

Даааааа! Петя държи да види клипчето! Непременно!!!
За фенът ти... Ам, държа да отбележа, че постването на твои снимки в собственият ти блог си е здрав автогол. нИ сЪ праФи така, чадо! Поне аз стратегически следвам този си съвет.
Така. Относно чалънджа. 3 и 4 съм ги установила много отдавна. Това са две от чертите ти, които наистина харесвам. Особено 4, защото аз изпитвам необходимост да засипя някого с внимание. Обичам хората да се чувстват добре. 8 не го знаех, но до голяма степен те разбирам. И аз умирам да снимам. Е, не облаци, но случайни хора, градинки, красиви къщи, животни и прочие. Айде, стягай се за остатъка от чалънджа.

divata_airis каза...

На Петя линкът с клипчето ще бъде пратен на пощата и се моа моля да бъде извинена поради шити английския и, на който е записано, но смятам ще че разбереш основната идея и колко лейм мога да бъда всъщност. хЪ хЪ
Хехе, еми това е добре щом си го забелязала. Защото още не мога да преживея факта, че от два месеца говоря като луда за Ян и накрая едно момиче ми вика - А, кой е той??? о.О
Как да не се запитам хората слушат ли ме изобщо? Така че благодаря, че си забелязала.
О, трябва да ми видиш колекцията от облаци...може и да я пусна някой път. Хих.
И ми се ще да ти видя и твоите снимки.
Бтв тоя фен едва ли ми чете блога бе...Просто се случва да пътуваме в един автобус понякога и той вече леко ме притеснява...
Стягам се, стягам се...ти се стягай да четеш...

Аз и никой друг каза...

Аз ще чета до последните жалки опити на ръката ми да се закачи на ставата. Напоследък старателно се опитват да ми капнат крайниците от студ. Много ще са ми любопитни облаците. Аз почти никога не обръщам глава към тях. Все си гледам в краката...
Чакам си клипчето. Освен, ако вече не си го пратила, а аз да блея тук както винаги. Ей сегичка ще го проверя.
За този Ян знам единствено от постовете ти за него, но (не искам да се обиждаш) не съм попила почти никаква информация. Иначе го знам кой е.
Даааа. Още нещо. Червенокоските привличат ненормалници. Имам една колежка, на която вечно й се лепят. Може от това да е лудият ти фен, или просто ползвате един и същи превоз по едно и също време на денонощието. Ако загрубеят работите ще дойда да го проверя и ще стане забавно...

Аз и никой друг каза...

Ммм, леле. Много добре говориш английски! Глибок поклон, момиче! Направо ме втрещи! Само 1 забележка, ако не възразяваш. Много смачкваш думите... Всичко ти се разбира, но това е защото съм го мела вече в блога ти.
Иначе искаш да убиеш всички от радиото, НО I'm a nice person! Къртиш, честно!!!

eli4ka95 каза...

Хах, човече ако това да разменяш местата на буквите докато пишеш значи, че имаш дислексия, явно я имам. Редовно разменям р с г и тем подобни. И си викам е ся няма да го направя. И ест... не се получава.
Аз четох на Чък една книга. Човека е извратен. И е много добър писател.Но си остава извратен. ;д

Oмг...бахти лудия дето се е влюбил в тебе. Дано не го видиш НИКОГА повече. А относно романтика... защо просто не помолиш твоя мил съквартирант да престане? Поне докато искаш да спиш. Или му подари едни слушалки за Коледа и му кажи, че се надяваш да ги използва...често. Особено в квартирата ви.
Писала си по Алтернаааа!!! Охх...много ми липсва Лутър.

И аз всъщност искам да видя клипчето. От отдавна не съм ти виждала симпатичната муцуна(не се обиждай (:) и червената ти коса.

divata_airis каза...

@Петя Чудно...и аз съм намерила начи каква да се боядисам. Целя секундата. хаха.
О, значи английския ми не е толкова зле...Рийли? Найс. Май тряа да правя по-често клипчета току виж съм се превърнала в подобие на влогър...хаха

@Ели Ами тоя тип не е влюбен в мен бе. Просто очевидно си ме е одобрил нещо, което притеснява.
О, да бтв тая глава точно го имаше Лутър бая...
И мая тая събота и неделя ще съм свободна, но не знам дали ще имам пари =/

eli4ka95 каза...

И кво като нямаш. Ше ходим в някое кафе и като нямаш пък ше те черпя. Кво толкова? Коледа е. ;д

divata_airis каза...

Ще го измислим някак...важно е да се видим най-накрая =)

BleedingDust каза...

Кас одобрява №6! Но пак ме слагаш един номер по-ниско от желания. Хайде, защо не №7? Защо не Басти и Сюлеймани... 6 с нищо го не свързвам... *тя не е обсебена! на бележките не пише винаги номера на любими футболисти, когато ходи в магазина не гледа номера на шкафчето винаги да е на любим футболист - НИКОГА*
Питам аз държиш ли ти да си тази, която убие дразнителите? Аз мога да сгазя твоите, ти ще направиш нещо гадно на моите.
Поне от нямането на нет се е родило нещо готино *а аз пак не чувам в него всичко както трябва, но с моя си слух се забавлявам*.

divata_airis каза...

Аз с номерата съм същата. Видя ли номер и веднага го свързвам с футболст. Нормално, нормално, драга моя.
Еми не държа аз да ги убия, но не държа и да убия аз някого, в смисъл надявам се Господ да дойде и да си ги прибере...хаха

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik