четвъртък, 11 март 2010 г.

30 дневно предизвикателство!!!/Ден 06

Днес малко по-късно пускам поста. Знам, просто сутринта бях ужасно екзалтирана от новините, които научих. Оказа се, че съм спечелила конкурса за книгата "Паднали Ангели" и бях на седмото небе. Ще си имам книгата...Йееей!!! След това влизам в къмюнитито на предизвикателството за иконки на "Пърси Джаксън" и се оказва, че съм спечелила - първо място, трето място и специална награда. Събрах очите в точка. Денят ми беше ужасно шеметен.
Е, като изключим лекцията, на която едва не заспах. Затова пък четох книга през цялото време. Вероятно ако слушах, за какво ставаше дума вече щях да съм в комоцио. О, да...толкова е зле, мои хора. И това не е нищо...утре пак имам. Както и да е.
Като цяло нищо друго интересно не се случи през този ден, но и това не е малко, трябва да признаете.
Днес си търсих "Хай Клуб", защото ми казаха, че има плаката на ЛЛ и след като го намерих и видях какъв всъщност е плаката, реакцията ми беше: "Пъфффф!". Ето защо не си купувам "Хай Клуб". Едно време какво беше - сега какво е! Ужас направо! Но пак добре...От "Браво" си имам плакат на Лерман със сбъркано име, написано като LeHrman, от "Хай Клуб" един, на който изглежда по-малък отколкото е всъщност...Абе здраве да е.



Ден 01 — Любимата ти песен 
Ден 02 — Любимият ти филм
Ден 03— Любимата ти телевизионна програма 
Ден 04— Любимата ти книга
Ден 05— Любимият ти цитат
Ден 06— Каквото гъделичка фантазията ти
 

Ами това, което "гъделичка" фантазията ми е...всичко. Истината е, че имам ужасно развинтено въображение, който ме познава знае. Мога да извлека идеи за  нова история от почти всичко. Глупости...никакво "почти"...от всичко. Дори най-малката подробност мога да нагодя и да се възползвам от нея...друг въпрос че трябва да седна да я напиша, нещо което напоследък ужасно много ме мързи да правя. 
В последно време "гъделичкането" произтича главно от някаква действителна история разказана ми от трето лице. Дали ще е Ели, дали ще е някой друг. Даже съм питала за позволението на такива хора да използвам част от историите им - те нямат нищо против. Е, както казах/писах стига да седна и да напиша измисленото.Ако има кой да ме ръчка да пиша е винаги добре, защото аз доброволно да се изложа на вражески огън - едва ли. Така че, нищо че се оплаквам, по-добре народа да си подпитва какво става с това онова и да си изисква своето, отколкото да остави една история да умре недописана. =)


Ден 07— Снимка, която те прави щастлив/а
Ден 08 — Снимка, която те ядосва/прави те тъжен/на
Ден 09 — Снимка, която си направил/а
Ден 10 — Снимка на теб направена преди 10 години
Ден 11 — Снимка на теб направена на скоро
Ден 12 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 13 — Книга от художествената литература
Ден 14 — Книга от нехудожествената литература
Ден 15 —Фенфикшън
Ден 16 — Песен, която те кара да плачеш (или почти)
Ден 17 — Изкуство (картина, рисунка, скулптура...)
Ден 18 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 19 —Талант, който притежаваш
Ден 20 — Хоби, които предпочиташ
Ден 21 — Рецепта
Ден 22 — Уебсайт
Ден 23 — Видео от YouTube
Ден 24 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 25 — Твоят ден с невероятни подробности
Ден 26 — Твоята седмица с невероятни подробности
Ден 27 — Този месец с невероятни подробности
Ден 28 — Тази година с невероятни подробности
Ден 29 — Надежди, мечти и планове за следващите 365 дни.
Ден 30 — Каквото гъделичка фантазията ти


Настроение :  
                         ( surprised )
 

8 коментара:

aria каза...

еххх Полс, ако знаеш как добре те разбирам с тия лекции. Като ми се изтипоса някой дето сам не знае за какво говори направо падам. Добре, че в повечето случаи нося лаптопа и като ми писне много много чатя с някого(да живее тоя дето е измислил безплатния нет в унито), или направо си пускам филмче.
Не знаех, че в Хай клуб имало плакат на Л. Но пък те и плакатите им обикнове са някакви смотани такива, вместо да сложат някоя готина снимка. Абе смотаняци.
Честито за спечелените конкурси. Продължавай все така :) Естествено най-се радвам за Пърси;)

divata_airis каза...

Късметлийка, че си носиш лаптопа. Аз умирам от скука. Много ми идва да си нося лаптопа до унито само и само да преживея тоя некадърник. Но ако и утре е така...това с лаптопа е идея за следващия път. То не се издържа. Подозирам как така спящата красавица е заспала и 100 години не се е събудила, ако той е бил там и е преподавал лекция...Е, аз не съм спящата красавица, но определено ако ме "тероризира" по същия начин, че заспя за 100 години.
Ужас направо.
Аз чакам само да направят банерите и ще ги пусна тук =)
И да...плаката не струва.

aria каза...

Наистина е много удобно с лаптопа, защото все има какво да правиш. А и като имам дупка между лекции се каширам на някоя пейка с контакт и си се занимавам нещо. Този проблем със спящата красавица и аз го имах първи курс, преди да се сбобия с лаптоп.

divata_airis каза...

Аз обаче някак не обичам да разнасям много много Чарли...Знам, че призванието му е да види света, но сериозно някак не обичам. У нас си е някак на сигурно. Хех.
Но определено ще го пробвам това...то не се издържа направо.

eli4ka95 каза...

За мен ли става въпрос? Да не би да си намислила да въведеш нейде моята траги-комедия. Не че се сърдя де...но все пак...както и да е.
Не се учудвам че заспиваш. Аз в АЕ спя освен когато не обсъждаме нещо и е голям спор. Познай кой говори най-много. Мда. Аз. Та днес спорехме за книгите и направо исках да трясна тъпите ни момчетия дето твърдяха че книгите са тъпотия. Мале... И се прегърбих защото мъкнах Хамлет, Братя Карамазови и Спасителят в ръжта на връщане. Сега ме боли така рамото...Но няма значение. Важното тук е че ти си все още незаспала и жива след тези лекции. Може да пробваш да поспиш тогава. Сигур ще извадиш късмет с тоя твоя преподавател. Което ме подсеща...по какво ти преподава тоя?

divata_airis каза...

"Основни на рекламата", ама изобщо не говори за реклама бе човек. Отвлича се на триста места...ужас направо.
Не, това няма да го включвам. Аз първо питам. И вече те питах и ти се съгласи за онова другото.

Аз и никой друг каза...

Всъщност си купувам "Хай клуб" от 100 години. Дори намерих на вилата стари списания от 1996 година това лято. Вероятно не съм толкова взискателна като теб и за това се кефя на плакатите. Бяха пуснали на "Шерлок Холмс" при това добър постер, а идната седмица ще пускат на "Алиса в страната на чудесата". Аз си го чакам с нетърпение. Не, че от видеотеката не се сдобивам с плакати, но не можеш да си представиш какви боклуци излизат като филми. Да речем никога не бих ползвала "Стар Трек 10" или "Тайните на Холивуд". А и съм свикнала с начинът на писане на авторите и ми е приятно да го чета (колкото и малко информация да има, която не е чалга).
Харесва ми какво гъделичка фантазията ти. Стига да имаше време да го превърнеш в текст.

divata_airis каза...

О, ето кой ще ме снабди с плакат на Пърси Джаксън, когато излезе на ДВД...Бтв ако има на "Отново на 17" *DIES* Ама едва ли...
Да, и аз видях плакати те в другия брой. На Алиса определено ще е готин, но тоя на Лерм е просто без коментар. Можеха къде-къде по-хубава снимка да изберат.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik