четвъртък, 22 май 2008 г.

Нахалитет до дупка!

Ха, хванахте ли се, не става дума за мен. Да и аз съм разочарована, но изглежда има по-нахално нещо дори и от мен. Това се оказа моята "многообичана", "уважавана" и всекидневно благославяна от мен съквартирантка. Кодовите и имената са "лемура", "съсела" - ужасно много спи и "онова тъпото" и както дойде, толкова е умряла, че отговаря на всякакви нарицателни. Последното, обаче ми е фаворит - тя без тва няма много акъл.
Та на въпроса, защо аджаба Тъпото излезе голям будала...Ето и отговора: Става така че през април тая крава ми звъни от Варна, където беше при много обичания и Андрей, при който ходи, за да пори вълните не само в морето. Та съответния Андрей е казано по-меко женски полов орган без никав шанс за възпроизвеждане. Имам си основания да го наричам така, пък и той действително си е, ама карай. Та начи звънни ми Тъпото и ми вика - Поли, имаш ли пари у теб. И аз - Защо?

Тъпото: Ми не съм си плащала семестъра и ми казаха, че днес е последния срок, ако може да ми го платиш, аз ще ти върна парите.Тъй като колкото и народа да иска да ме изкара голяма гад, аз не съм и ми стана гадно за нея и викам - хайде ще и дам. Ама се оказа, че картата ми е изстекла, та чак до банката ходих и дълга и широка, но в крайна сметка оная гушна 135 лева. А, сега познайте върна ли ми ги? Не! Аз още чакам. Ама не си мълча - колко ли пъти не и натъртвах особено осезаемУ ама Не и Не. Всяка божа вечер я тормозя, въобще всеки ден като я видя я ръчкам и все я питам за парите, ама НЕ - жената нещо не се трогва особено. Да видим като и извия врата дали ще се трогне?
Накрая излезе с номера - Гледай сега аз с тия пари ще платя тока и квартирата и там каквото дължим и ще ти върна рестото ако остане. И аз викам - Добре, тамън няма да се занимавам аз. Ама това разгоненото крокодилоподобно ми връща тия пари от месец вече и тока си остана не платен. Макар за хиляден път да и казах да го плати, че ще ни спрят - тя си пее пръстените.
И познайте какво стана днес - О, ШОК, О, УЖАС - спряха тока. Да, прави сте изумението ми е нулево. С цялата си бичи същост си казах - Пада ти се тъпа уруспио (без извинения, щото съм се наслушала за нейните похождения от сигурен източник). И тъй като хазайката ми вече се прибра от София, където беше на гости на синовете си и тя съвсем се същиса женица - както сама каза: "За 75 години, такова чудо не бях виждала"Естествено, всеки на когото съм разказала това прекрасно стори е наясно, че тъпата мръвка вероятно е получила някакви пари от техните, за да си плати семестъра ама ги е профукала. Въпроса беше ДЕКА??? И ето точно днес разбрах...Биволът се бил оплакал на там една жена, при която плащахме наема, докато хазайката липстваше и казала, че баща и бил дал 300 лева, ама какво станало с тях е въпроса? Ми отишла при женския полов орган без никакви шансове за възпроизвеждане и там си правила кефа - слугувала на него и аверчетата му и сега няма пари.
Аз не вярвам да спра да я ръчкам за парите си, пък и днес достатъчно я наквасих през хазайката, за което въобще не съжалявам - бедната женица сега ще стои на тъмно заради тая ГНИДА.
Та, какво стана днес, когато ножът упря до кокълчето? Ми тя не я знам тая жена, ама въобще не се трогва, аз да бях щях да откача - много мразя да дължа нещо. Ама тя нашта - не. Че сега няма ток, заради нея - НЕ! Стигна до гениалната мисъл да плати тока за един месец поне и взе назаем пари от няква нейна колежка, на която каза че ще и ги върне другата седмица - докато слушах това си виках "Да бе, да...то и моите така щеше така да ги върнеш" Накрая ми стана гадно за хазайката, която в случая няма никва вина и естесвено нямаше толкова пари да извади и да плати тока, та теглих от банкомата още 50, които дадох на Тъпото днеска да ходи да се оправя в ЕНЕРГОТО. Няма начин тоя път да се измъкне - На хазайката дължи 150 лева, на мене 135 + 50, та 185. И идея си нямам как ще ги връща обаче. Била се записала за заем и сега чакала да я удобрят. Върха беше, когато по едно време ме рънкаше на мое име да пише заем - Ма ходи се пъпли с калинките, хич не ми е...Да си ми връща парите, да си слага въжето и да ми се разкара от живота. Сама си е виновна за всичко това - кой я е карал да си вее миризливия задник по Варна и да си изхарчи парите.
Сега ми е интерестно кой пръв ще я пречука - аз, хазайката, майка ми или нейните родители, когато на първите трима нервите им вече не издържат и издирят последните, за да им споделят каква щерка за чудо и приказ си имат.
...Очаквайте продължение...

П.П. Снимковия материал е мое дело и представлява една заплашителна бележка, която и оставих преди да отида в Разград. А иначе тормоза ми се състоеш в случаите, когато тя ме моли да направя нещо да кажа Няма!. Тя си ляга в 10 и аз не я оставях да спи до 12 - много съм горда от себе си...Имам бъдеще като кучка!

Няма коментари:

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik