четвъртък, 22 май 2008 г.

Love story от друго...измерение


Първо: въобще не съм пристрастена и второ: излъгах за първото. Ама вижте сега, аз нямам никаква вина *извади puppy eyes*, че той е толкова поразяващо готин и ми влияе много зле на психиката. Естествено това си е мое мнение - не очаквам някой от вас да го хареса, даже ще се радвам ако не го хареса, за да бъде всецяло мой. *потърква подмолно ръчички*Нека да видим как започна всичко...

Ones upon a time...една откачена интернет маниачка (демек аз), която от вечер на вечер и ставало все по-скучно и по-скучно и вече никой сайт, блог или нещо още по-масово не я радвало. Но едно, че се случило чудо...Както си ровела женката из профилите на народа в My space попаднала на профила на един герой от нейна не дотам любима книга, но във всеки случай прочетена с интерес. Тя се загледала в снимката оставена на профила - от там я гледал страхотен пич, който направо се молел да бъде открит от маниачката. И точно, когато тя си мислела, че всичко е изгубено, ето че докато разглеждала профила на измислениея герой, попаднала на снимка, която и подсказала кой е актьора избран за ролята на този герой. Че тя го знаела бе. Това бил Зак от "Герои" - Заки бе! Съседското момче с наклонности за мека китка, което всъщност съвсем не беше лява резба, а чисто и просто ужастно влюбен в тъпата руса мръфла Клеър Бенет. Оттам всичко е история...маниачката влязла в профила му в IMDb, разбрала истинското му име - Томас Декър и тъй като вече си имала един Том - а оня бил много фризинг и не бивало да бърка двамцата, започнала на този да му вика Декър. Следва нощ на пълна загуба на здрав разум - до 3 часа бясно гледане на снимки, търсене на филми с него и така случайно намиране на негоия My space - ама разбира се, че тя дори за минута не се поколебала и веднага си го аднала в френд листата. След 2 дни я сполетяло ново чудо - той също я бил аднал към своята...Следват припадаци, затруднено дишане и отново почти никакъв сън. В маниачката се появило странното желание да и падне в ръчичките - да го нахапе и главно - разчорли (разроши косата на някого). Оказало се, обаче че тя била прокълната да изпитва непреодолимото желание да чорли всеки, който и се набие като готин в очите. И то нараствало и нараствало с всеки фотос на Декър. Тъй като пича имал доста дълга коса тип момиченце, но на нея не и пукало нито каква е косата му, нито какво говорели другите обитатели на приказното царство за него - че бил емо, че бил арогантен, че бил обратен, че бил задник и тем подобни. Тя само искала да го...разчорли. Каква идилия само!
Така минавали дните - тя гаснела по него и главно въобще не можела да спи, а той и се струвал все по-готин и по-готин с всяка изминала снимка, макар практически вече да ги знаела на изуст. След 5 безсънни нощти тя взела кардиналното решение да му пише писмо в My space. Преборила се тя с кретащият и се на патерица английски и му изпратила едно сърцераздирателно писмо - с възможно най-малко истерия в него. В него тя му обяснила, че той е супер готин - занимава се с актьорство, пее, пише сценарий и режисира филм и вероятно трябва да е много горд от себе си. Също го уверила, че всичко това нейното към него е съвсем невинно...(Естествено, който познава маниачката лично е напълно наясно, колко невинно е то всъщност - демек Мнооого)...Естесвено в духа на цялото магическо кибер пространство принц Декър не отговорил на маниачката, но това въобще не я натъжило, камо ли отказало, защото милата била на ясно, че ако по някакво невъзможно стечение на обстоятелствата той и отговори тя ще колабира веднагичски и повече няма да се свести, за което хиляди злобни хорица от царството още съжаляват - Те дори опитали да изфабрикуват отговор само и само маниачката да умре, но тя не им се вързала и скоро не тя, а те умряли от топовен гръмотевичен гръм (една светкавица удрила един топ, а той изтрелял арсенала си в тях и ги пречукал - подобно нещо е възможно само в това кралство). Минало се време, принцът все така не отговарял и слава богу...и дошло време бедната маниачка да замине за едно далечно мрачно подделение на това кралство, където трябвало да завърши образованието си като "клюкарка", тъй като тази професия много се тачела в царството на принца и принципно клюкарките били доста близки с него, щото все измисляли разни неща за него и тем подобни. Та едва ли не това бил начин тя да се докопа до него...
В мрачното подделение било ...ми какво да е било МРАЧНО, много ясно...То подтискало маниачката, тъй като там нямала достъп до магическото кибер пространство и по този начин до нейния виртуален любим. Налагало и се всеки ден да търпи всякакви идиоти, да си къса нервите и понякога тя самата да се прави на идиот, но тя не се предавала - с всеки ден любовта и към Декър нараствала все повече, както и желанието да го разчорли естесвено. Само дето принцът явно разбрал за това и проклятие взел, че си обръснал косата и сега маниачката леко разочарована и се налагало да чака докато отново порастне, макар че и този вариант да я устройвал - все пак номера бил да го разчорли независимо колко коса има на главата си. Така тя чакала дните да минат и да се върне отново в кралството, при принц Декър и мечтите за него. Точно тогава от специализирания и клас за клюкарстване се пуснала съвсем естесвено клюката, че вероятно другата седмица ще ги срещнат с принца, за който говорели всички...само и само да измислял клюки по негов адрес, понеже местните лешояди се били изчерпали, та да се възползват от новите - тоест от тях. Тази новина накарала маниачка да се усмихне за пръв път от много време насам - щяла да се види с Декър, какво повече можела да иска...А, да - да го разчорли. Но естесвено това било клюка и никой не знаел дали действително ще се осъществи. Въобще в това мрачно подделение не можеше човек да разчита на нищо...Магията, обаче не предала маниачката и ето, че след седмица в мизерното, порутено, изкъртено и за нищо не ставащо училище за клюкарки били разлепени обяви. Те гласяли: "Аудиенция с принц Декър този Петък!" Маниачката едва не пукясала от вълнение, но се съвзела бързо веднага щом видяла написаното с малкия шрифт долу в десния горен ъгъл - "На срещата ще присъства и принцеса "разгонена съм та две не виждам" Клеър "Хейдън Пенетиър" Бенет."
О, не - това била бившата любов на принца...Той дори и предлагал да се омъжи за него, но русата мърда смятала, че по света има още много незадоволени мъже и затова отказала. Но ето, че сега се била върнала отново в царството. Явно света бил улекнал с 5987 незадоволени мъже по-малко...и тя сега искала да се възкачи на трона.
- Само през трупа ми!!! - възкликнала маниачката и премазала труповете на няколко свои колежки, които били припаднали от липса на клюки в организма, а нали били супер тъпи, не можели вече сами да си ги измислят.
....Следва продължение....

П.П. Да си призная това излезе извън контрол, не го бях замисляла по този начин, но така супер много ме кефи и ще го оставя. В крайна сметка в началото като изключим завъртяното с магии и глупости си беше съвсем така, и наистина му писах и той наистина не ми отговори и само толкова - оттам нататък всичко е измислица - а, и да не се опитаха да ме убият...явно не бяха на ясно какво е щяло да ме трупяса иначе да се опитали.

1 коментар:

Izabelle каза...

Хаааа, кефи ме. Точно такива изчанчености обичам аз - а пък твоите неща са и без това винаги страхотни. Чакам аз продължението, че да видя маниачката какво ще прави

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik