понеделник, 21 март 2011 г.

And we sang: "Here we go again!"


Хей, хей...Казах ви, че съм се завърнала и не ви излъгах, нали така?
Да видим с какво да ви отегча този път: странна (по-скоро "мистериозна") случка, футболни глупости и сарказъм по подразбиране.


Въпрос на деня: къде ми е вафлата? 
Значи имах си аз една вафла "Хипер" на плота в кухнята и много си одобрявах, но бях твърдо решила да не ям, тъй като дерматоложката ми ме посъветва да намаля сладкото.
Извод: животът без сладко е гаден, по-гаден от обикновено. 
Та, тази вафла просто си кибичеше там необезпокоявано до деня, в който тя мистериозно изчезна.
Из свидетелските показания:
Свидетел 1 а.к.а. Аз: "Нямаше и да видя, че вафлата липсва, ако не бях видяла опаковката и в кошчето. Чак тогава осъзнах, че всъщност някой я е изял. А по това време съквартирантката ми липсваше и бяхме само аз и сина и, ето защо попитах него дали знае нещо по въпроса"
Свидетел 2 а.к.а. Сина: "А, не съм аз...Аз сладко не ям. Сигурно е била майка"
Свидетел 3 а.к.а. Майка: "Не съм аз. Преди да тръгна, ако не се лъжа тя беше на плота"
А, сега деца кажете де са му ръцете,...а не това беше от песен. Исках да попитам: Кой изяде вафлата? 
Възможностите са три:
1 - Синът, който може и да не яде сладко, но след като не беше излизал почти целия ден е възможно в състояние на глад и немощ да е насочил взора и зъбите си към моята вафла, а сега засрамен от постъпката си (или просто е толкова тъп) не си признава.
2 - Майката, която преди да се запъти на романтичен уикенд с това, което зове "гадже" е решила да подтисне сексуалния си глад с вафлата ми, а сега е толкова засрамена от новооткритата си сексуална зависимост, която избива в ядене на чужди храни, че не си признава.
3 - Аз. Изглежда сладкото до такава степен ми липсва, че съм станала през нощта в сомнамбулно състояние и съм изяла собствената си вафла, въпреки че на сутринта нямах приятно чувство в устата си като от вкусна вафла и нямах смомени за нищо подобно и още повече аз разбрах, че вафлата липсва едва, след като видях че опаковката от нея е изхвърлена.
А, сега разкрийте тази загадка! Кой лъже и защо са толкова коравосърдечни, че не искат да ми въстановят вафлата, която сигурно няма да изям, но е въпрос на чест (или нещо подобно). За това семество изглежда е нещо нормално да ми яде храната, колкото невзрачна и неполезна да е тя. Привлича ги, ви казвам. Последният път мамчето изяде едни мои царевични пръчки. Тогава обаче си призна и ама разбираше не сметна за нужно да ми ги възстанови. Аз съм Полина Богатата на Иван-Бедния дъщеря му. Какво знаете вие?!
Но да се похваля сега поне зъбите ми са в някакво затишие и силно се надявам да не е пред буря, защото не знам колко обезболяващи може да отнесе организма ми този път. И бтв чудната стая, в която сега спя и продължавам да си одобрявам - докато мамчето викаше, че имала парно и ще трябва да делим и бла-бла-бла днес пипам радиатора - няма такова нещо. Явно като ме е нямало го е спряла. Сега остава с цялото си нахалство да ме кара да плащам за него. Както Драко Малфой казва "Изчакай баща ми да научи за това" и аз така, но с майка ми.
Що се отнася до футбола. Какво мога да кажа? Стекеленбург (вратаря на Аякс) е контузен и играем с Ферховен, който искам да го пречукам. Лично смятам, че не става за вратар и това е. Уменията му са калпави и защитата ни се чувства несигурна с него. На последния мач с Аго Ден Хаак ми идеше да убия някого - дали вратаря, дали Грегъри Ван Дер Вийл, не бях съвсем сигурна, но бях особено навитак. Пак добре, че Дейли Блинд не игра, че той сигурно пръв щеше да си иде, така и така ми лази по нервите това бащино синче. За капак на всичко накрая точно, когато моят човек Ян Фертонген вкара и доколкото разбрах от коментаторите, защото само тях чувах, понеже Чарли реши, че точно сега е най-подходящия момент да забие - аз го пропуснах. Познайте колко щастлива бях от този факт?! Никак! Накрая очевидно Ян се изнерви защото си изкара жълт картон, което ги прави пет за сезона и той следващия мач няма да играе. И всичко това ни води до логичния въпрос: Без Стекеленбург, без Хамдауи и без Фертонген къв ще го дирим на следващия мач?! Бе какво да говоря. Сега се моля поне Твенте да се изкачи на първо място в таблицата на Еридивизи, че ПСВ не ги трая. То е ясно, че Аякс няма да може да се съвземе, поне Твенте да стане първенец. Но както винаги става, когато двете с Кас харесваме някой отбор, той пропада. Не вярвате. Еми вижте какво се случи с Байерн и Аякс. Бяха си добре преди да се появим ние в агитката...
Но естествено с това не се изцерпва футболната тема. Нека поговорим за жребия за Шампионската лига и как искам да отрежа ръцете на тоя дето го изтегли. Молех се Тотнъм да се падне с някой лесен отбор, а какво стана - Реал. Тия китуци! Сори, знам че много хора ги харесват, но аз не мога да ги трая. Не стига това ами и Шалке ще бъде с Интер. Това живот ли е бе? А за Барселона какво? Шахтьор. Тия направо да ги пускат на полуфиналите. Това ще да е някаква формална игра.Съдба човешка...футболна.
Какво друго да кажа? Освен, че е няма как да не сте чули супер противната и абсурдна песен на Ребека Блек, нали? Ако не сте просто идете в Ю Тюб или Вбок и напишете името на това безмозъчно същество. Да, песента е супер мелодична и супер гадно ти се забива в главата, но е толкова абсурдна, че няма накъде. Отказвам да я пусна тук. И докато продължавам да се бъзикам с нея все пак смея да твърдя, че вече почва да ми писва да слушам само за нея. Както казаха хората: Ребека Блек ние не те мразим, защото си известна - ти си известна, защото те мразим. Това е масово явление. Не знам за човек, който да я харесва. Най-забавната част е, че наскоро това "нещо" писа в туитъра си, че първият и дебютен албум излиза на 21.12.2012....Е, не е ли апокалипсис?!
Но нека спомена и някой хора, които могат да пея и песните им имат смисъл. Новият албум на Rise Against радва и нямам търпение вече да излезе и този на Паник! Ужасно много се изкефих, когато установих, че Райз са използвали цитати от моята любима книга "Параграф 22" или по-скоро от филма, по книгата, но аз ги познах главно заради книгата. Как да не харесваш тази група ми кажете?! 
Бтв днес почти цял ден чета диалози на Платон като луда. Главата ме заболя (нарочно не бях пускала компа). Накрая вече идея си нямах за какво иде реч и се налагаше да чета няколко неща повторно. Всеки път, когато чета диалог на Платон и се чувствам  като ограбена. Въпреки, че този в сравнение с предишните беше на моя вълна. Говореше се за смърт и за безсмъртие на душата и как философите след като цял живот са беседвали за смъртта е логично сега да не се боят от нея, защото ги чака нещо много по-добро. Е, аз не съм философ и нямам намерение на ставам, но поне веднъж с дядо ти Сократ (главно действащо лице в диалозите на Платон) да сме на едно мнение, защото в предните два - не бяхме.
И така викам да приключвам по тази тема. Вафлата ми все още дяволски ми липсва, въпреки че нямаше да я изям, но все пак беше толкова мазохистично приятно да я гледаш как стои и те чака на плота, а ти няма да я докоснеш...пък ако ще!
Ами това е от мен. До писане...
Keep Calm and who the FUCK ate my waffle?!

6 коментара:

eli4ka95 каза...

Значи да му еба майката нещастна. Писна ми да ти пиша коментари и да ми се трият. Бях го сейфнала тоя и ся копирах други неща и тва... деба. Ше пиша по памет.
Така...мисля че е била жената. Се пак жените обичат да се тъпчат. Просто не ми се вярва момчето да е изяло вафлата. Но пък може да е било гладно... знае ли човек. А може полтъргайса на Кас да е дошъл на гости у вас. Мхм.
И откога имаш нов SUCKвартирант?!
Не знам коя е тая Ребека, но ушите ми кървяха... както пишеше в един коментар на тубата отдолу. Фейса и ме нервира. Ужасна е.
И като се видим ше зема да ти купя 2 вафли Хипер та да ти е кеф(ако не забравя де... нали знаеш, че прашинките нямат много памет. рофлич *ококорени очи на МОООРТ*)
Футбола няя да го коментирам шото не разбирам. Жалко че не си видяла Ян гол...ъъ така де...че не си видяла как Ян е вкарал гол.
Това е от мен, дано коментара не се изтрие иначе ше ти го пращам по имейл. Или нещо там друго. Гушкиии.

divata_airis каза...

Не знам защо при тебе става така. Може би трябва да ги пишеш на УОРД първо и после от там да ги копваш тук. Хехе. Но знам какво е - да си написал километрично нещо и тая гад да те хакне.
Еми не знам да ти кажа кой е, но е факт, че вафлата я няма и няма и да се върне.
Ами начи единият ми съквартирант се изнесе, та сега живея с майката и сина й, които ми ядат вафлата и не си признават. И знам, че зувчи тъпо. Не съм за вафлата. Що просто не си признаят бе, мамка му?!
хахахаха. Това с Ян така ме накара да се хиля...Ели за Лемур на годината!!! Ратувам за титла!
Връщам гушките силно...силно.

eli4ka95 каза...

Може да са си поделили вафлата. Няя кво да гласуваш... аз СЪМ лемур на годината. О.О (това е физиономия морт).
Да бе да си пиша аз на Уорд... пф... тва не е за такива изиискани личности като мен... ;д
гушшш

divata_airis каза...

Хахах. Прашинката ми тя.
Но си права може единият да е изял половината вафла и другият др. половина и ето защо те всъщност не лъжат, казват истината. Аз попитах ти ли изяде вафлата. А те не са. Защото са били по отделно...сега вече всичко има смисъл. Браво, д-р Уотсън!

eli4ka95 каза...

йееааа...успях да разгадая загадката преди шерлок.
*танц на славата*
тука праят некви реклами на пантен.
в полето за проверка с дума пише pauthen. вярно че не се пише така, но това е ЧИСТА реклама. мхм.

divata_airis каза...

Хахаа. Еми ти си Уотсън, щот аз съм Шерлок, аз само те насочвах по верния път, приятелю (само колко съм скромна)
Къде правят тия реклами бе? Тука в блога ли?! УТФ?!

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik