понеделник, 20 декември 2010 г.

Challenge: Day 7

Седми ден: Четири неща, които те отблъскват
+1 Мъж, който плюе, оригва се, бива пълен простак пред мен
+2 Мъж, който не знае кога да спре да пие 
+3 Мъж, който само се хвали и изтъква какво е направил и колко е велик
+4 Мъж, който ме гледа навсякъде другаде (предимно деколтето), но не и в очите
Хей, сладурковци! Днес беше изтощително чалнат ден. Още снощи почти написах едното домашно, на работа в присъствието на лекциите ми го дооправих и го изпратих където трябваше. Второто домашно се оказа по-трудоемко и сега няма как да не ви запозная с него, когато именно то се превърна в най-интересното нещо днес. Значи! Трябваше да измислим бранд (марка), който да бъде в същата ниша като избрания ни основен бранд (тъй като трябва да си изберем бранд върху който да са ни курсовите работи, а накрая и дипломната) и да опишем 12 неща, с които се различаваме от конкуренцията. Тъй като моят бранд е футболен - Аякс Амстердам (да, да може да бъде такъв, вече говорих по въпроса с преподавателите) така че трябваше и този да е футболен и да се различава с нещо от конкурентите. Аз реших да го направя ужасно различен и понеже нали съм тотално откачена, а познайте какво направих?! Измислих отбор, който е съставен само от супер секси мъже и основният му таргет са жените. Целта? Да накара повече жени да гледат футбол. Колко точно чалнато си мислите, че може да бъде това? Защото повярвайте ми може да бъде мноооого повече! Говорим за мен все пак.
Тъй като при подобен бранд не можех да говоря за някаква сериозност. Честно! Беше толкова трудно и все пак се опитах да се съсредоточа и да го направя. И понеже нямаше как сериозността да не се смеси с фантазията ми домашното ми прерасна в таблица с 12 позитива разделени в две групи Real Life и Fantasy. Значи отбора ми се казва Hete Sterren в превод от холандски Hot Stars. Та значи ето какво се случи ( -а)е реалния живот, б) фантазията) Имайте предвид, че не помня дума по дума нещата, така че ще има някой неща, които ще липсват.
12 неща, с които сме различни
1. Отборът:  а) съставен от атрактивни мъже - б) съставен от ужасно секси мъже със страхотно телосложение и стегнати кореми, които не е задължително да играят футбол може и само да се размотават по терена.
2. Агитка: а) жените - б) подивели жени жадни за плът и тук там някой гей
3. Цел: а) да накара повече жени да гледат футбол - б) да даде смисъл на живота на всички тия дето си мислят, че сте умрат като стари моми и хиляди котки около тях (това не го помня в оригинал какво беше, така че го измислих току-що)
4. Екип: а) розов на бели звездички (да покаже, че отбора подкрепя организацията против рака на гърдата) - б) без тениски, без номера, често и без дрехи
5. Лого - а) звезда с името на отбора върху нея (даже го бях нарисувала о.О) - б) всички ще имат логото татуирано на вратовете им, така че да се знае че няма мърдане от тоя отбор, влезеш ли в него си до живот.
6. Статистика: а) Винаги печелят (по един или друг начин) - б) Ако не бием на терена, бием извън него...наред!
7.Диета: а) за да поддържат чудесните си тела всички футболисти спазват строга диета -б) известна още като секс, тренировка, ядене, секс, тренировка, ядене...
8. Celebration: а) при отбелязване на гол целият отбор танцува специалният танц на тимът, дори публиката - б) при отбелязване на гол всички футболисти си хвърлят тениските, след което отиват да поздравят публиката и АКО се върнат играта продължава.
9. Талисман:а) безопашата маймуна (don't ask, don't tell), - б) а.к.а. Гарет Бейл (не си правете погрешни изводи, аз всъщност го харесвам, но че прилича на маймунка, прилича!)
10. Благотворителност: а) подкрепят всички женски организации -б) ...дори шоуто на Тайра Банкс
11. Треньор: а) жена -б) ...една МНОГО ЩАСТЛИВА жена...
12. Атмосфера на стадиона: а) публиката пее Drop it like it's hot -б) допълнето от Too sexy for my shirt и Lets get back to bed, boy (като мислех да сложа и Do you wanna fuck?, но реших, че вече ще им дойде в повече.

Ами това е. Налудничаво, а? И това го чу почти целия ми курс. Дали вече не си мислят, че съм хем луда, хем разгонена, а? Съдба...какво да правиш. Но поне признайте, че конкуренцията няма шанс срещу моя отбор, а? И все пак ако в някоя паралелна реално тоя отбор види бях свят, моля най-чисто сърдечно да бъда замъкна в нея на секундата! Благодаря предварително на моя замъквател...той ще бъде щедро възнаграден в задгробния живот главно с това, че няма да сме на едно място и няма да му надувам главата цяла вечност (буквално!)
Бтв докато го пишех, понеже ни беше препоръчано да се обърнем към някой познат за помощ да ни каже своето мнение. Попитах Кас разбира се за 12 различия от конкуренцията и нейният отговор беше: Пиши имената на футболистите, какво повече?! 
Ами като цяло това е денят ми. На работа беше забавно, особено когато нямаше никого и аз се мъчех да си пиша домашните - викам до края на седмицата да не се променя.
Днес забравих да взема картичките на работа, за да ги пратя на народа, който се обади че иска, така че планирам да го направя утре. Дано успея!
За големият ми архив от протоколи, който продължава да се пълни държа да бъде отбелязано, че втората ми лекция днес мина под наслов: да игнорираме народа, защото иначе ще заспим с отворени очи/ изпаднем в летаргия/ преоткрием чудните светове на нарколепсията. За целта за пореден път установих колко велик е Чък Паланюк и ако можех щях да му свия мозъка, да си го присъдя и да завледея света с него! Преписвах цитати от книгата му цял час, което за голямо съжаление не можа да ме откъсне достатъчно от разговорите по време на лекцията, така че духом бях все още там и чувах всичко!
И доказателството, че наистина бях отегчена: (дайте игнор на почерка ми!)
 Ами това е от мен за тази вечер. Малко се проточи тоя път написването на тоя пост и признавам, че 12 е минало, но когато си на лекции до 10 е малко трудно да бъдеш вечно примерен и да пишеш постовете си преди полунощ.
И бтв една трагична новина от миналата вечер: с дълбока скръб съобщавам, че малко след като написах предния пост стана ясно, че смъртта на радио Романтика все още не е факт, чух му гласа за голямо съжаление... Толкова ли е трудно просто да престанеш да работиш?! 
И ще завърша с още нещо оуклърд от изминалия ден =)

Този неудобен момент, когато шефката ти те пита купувала ли си подаръци за Коледа вече, а ти си мислиш: С какво, като не си ми дала още пари? 










П.С. По-късно същия ден ми даде. =)

6 коментара:

Leny каза...

Ааа добро утро.
Лекциите ти защо са вечерта оО?
Домашното ти е страхотноо :Д мисля, че дори аз бих била в тълпата, ако го имаше тоя отбор.. Освен в главата ми де, там го има...:р

divata_airis каза...

А, добро да е утрото, че аз още от сутринта счупих една чаша, което не ме навява на мисълта за позитивизъм в това утро, но както и да е.
Лекциите ми са вечер, защото уча магистратура.
Домашното ми е супер налудничево, но се радвам че ти хареса. Ето ти си потенциален клиент...ще кажа на преподавателя ми, че доста хора от женски пол смятат, че ако такъв отбор съществуваше биха посетили стадиона му.

Аз и никой друг каза...

Събудих сестра си от истеричният си смях. Невероятно домашно! Ако бях преподавател и имах такъв невероятен студент пред очите си направо щях да ти набутам дипломата в ръцете. Че как за бога успя да изсмучеш 12 причини от пръстите си?! Ето на това му викам интелект!

divata_airis каза...

Оф, мъчно успях да ги изсмуча...стоя на работа и ги мисля и идеята не идва.
Чувствах се супер тъпо като четях всичко това пред останалите, защото момчето преди мен така хубаво си беше спретнало домашното, така прилежо, толкова точно, а аз...
Но се радвам, че те разсмях

Аз и никой друг каза...

Твоето домашно също е точно, по темата, идеално структурирано и с комедиен привкус - нещо, което в скапаното ежедневие ужасяващо силно липсва. По мое скромно мнение си се справила отлично!

divata_airis каза...

Хаха. Мога само да се надявам преподавателя ми да го е харесал, не че ще пише оценки или нещо от сорта де...
Като го знам той самият каква е шматка (в добрия смисъл).

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik