вторник, 9 март 2010 г.

30 дневно предизвикателство!!!/Ден 04

Точно завърших "Дракула" на Стокър. С други думи книгата за месеца в читателския ми клуб. Не очаквах, че ще ми хареса, но ето че стана. Стокър е невероятен!
Сега ще се опитам да не се разтягам локуми в противен случай ще закъснея за лекциите ми, които (О, небеса!!!) започват днес.
Вчера беше интересен ден. Вечеряхме точно това, което си бях наумила (не съм ли хитра?!) и кажи речи беше готино. Изкефих се, защото предизвикателството, в което се включих най-накрая бе пуснато за гласуване и модератора изглежда не бе направил коментарите "невидими" за потребителите, та едно момиче бе гласувало и и виждахме (членовете на къмюнитито) гласовете. Фрапантното беше, че и петте и гласа бяха за моите аватари о_О. То всъщност това момиче прави ужасно готини неща. Според мен на предното трябваше тя да спечели, но изглежда хората са слепи и не виждат колко яки неща бе пуснала. Ето защо спечели един не особено интересен и сполучлив аватар. Както и да е. 
Да кажем, че с Катя купихме подарък на "Малкото" за РД-то и. Тя (Малкото) беше решило, че и се харчат пари и ходих с него да си купува сребърно колие или нещо от сорта. Жената в магазина реши, че сме двойка. Ужас! Не за друго, ами аз бях отегчената през цялото време и с мен се съветваше Дребния, та на финала когато аз и платих покупката изглежда убихме всякакво съмнение у жената. Докато отивахме към пазара ми хрумна да мина тънко и рекох на Стела: Не става ли да не ми връщаш тия пари, а да броим това като подарък за рожденият ти ден? (който наближава, а тя си мрази рождения ден). Онова така се зарадва, че се хили като невменяемо през целия път. Та така се разбрахме с Катя, че това е от двете за Дребен С. (Си!!!)
Днес беше интересен ден...така де сутрин, денят предстои. Отново се събудих в 9 и нещо. Тия деветки и тая диаболична връзка с татенцето почват да ме притесняват. Малкото естествено продължи да спи, накрая сподели че снощи, направо сутринта, е легнало в 6, че не могло да заспи. Към 10 се прибра Катя, разправя как изпита и по кормуване бил отложен заради времето. А, то наистина си е *тън* майката. Въпреки че на мен ми харесва. Обожавам да вали сняг...но не и да се топи!
По едно време Дребния се събуди - мрънка нещо, накрая пак заспа, Катя също се унесе, а аз отидох в другата стая да си дочета книгата. Към 12 и двете се излюпиха, разказвайки ми откачените си сънища. Тоя на Малкото изби рибата: сънувала тя двете си бивши гаджета, че се виждат в някаква болница и единият вика на другия - Ти, няма все да изскачаш на стената във фейсбук на Стела! А оня му отговаря: Аз изскачам с причина, бе! Паднахме да се хилим. Катя пък сънувала нещо за заведение на три етажа с театър на последния и как тя и Стела били сервитьорки, но Катя нямала сламки и салфетки за коктейлите и това и било голяма мъка. До последно тя твърди, че  това нейното било кошмар, аз не открих кошмарното в случая.
Както и да е. Аз лично сънувах Лерман. Шокиращо, знам?! Но да кажа, че след края на третата книга за Пърси изобщо не го бях сънувала. Сега откъде се пръкна в съзнанието ми - върви разбери!
Ами това е от мен...чувствам, че ще закъснея за лекции! Стискайте палци да греша!



30 дневно предизвикателство!!!

Ден 01 — Любимата ти песен 
Ден 02 — Любимият ти филм
Ден 03— Любимата ти телевизионна програма 
Ден 04— Любимата ти книга



 

  Колебаех се между двете, така че...реших и двете да сложа. Много ги обичам. Пътеводителя съм го чела два пъти. Параграфа само един и при това ужасно бавно и пак супер много ме кефи. И в двете прозира черен хумор, който просто може да те разсипе от смях. Невероятни книги.


Ден 05— Любимият ти цитат
Ден 06— Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 07— Снимка, която те прави щастлив/а
Ден 08 — Снимка, която те ядосва/прави те тъжен/на
Ден 09 — Снимка, която си направил/а
Ден 10 — Снимка на теб направена преди 10 години
Ден 11 — Снимка на теб направена на скоро
Ден 12 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 13 — Книга от художествената литература
Ден 14 — Книга от нехудожествената литература
Ден 15 —Фенфикшън
Ден 16 — Песен, която те кара да плачеш (или почти)
Ден 17 — Изкуство (картина, рисунка, скулптура...)
Ден 18 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 19 —Талант, който притежаваш
Ден 20 — Хоби, които предпочиташ
Ден 21 — Рецепта
Ден 22 — Уебсайт
Ден 23 — Видео от YouTube
Ден 24 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 25 — Твоят ден с невероятни подробности
Ден 26 — Твоята седмица с невероятни подробности
Ден 27 — Този месец с невероятни подробности
Ден 28 — Тази година с невероятни подробности
Ден 29 — Надежди, мечти и планове за следващите 365 дни.
Ден 30 — Каквото гъделичка фантазията ти
 
 
Настроение :
                            ( )

10 коментара:

eli4ka95 каза...

Дракула ли? Ох, аз все не се решавам да я почна бе. Много съм скептична и не искам и не искам. Дано я почна защото ще е много жалко ако не я прочета. Пък аз сънувах, че сме в един стол с Биб, който се падаше училищен и аз исках да си взема домашната торта на баба(която не знам какво правеше там)и тамън я награбих, но ми казаха да си я платя. УТФ!? Ще си платя тортата дето я е направила баба ми. Както и да е. Платих я и я изядох. После не помня кво стана.
Относно снега. И миналата година го харесвах, но когато почнах да се подхлъзвам, да падам, да си мокря крачищата и ботушите ми подгизват, и като почнах да мръзна по спирките...мне мерси, благодаря, не искам. Иначе обаче като вали се кефя и макар да си казвам "мразя снега" вътрешно не искам да спира да вали. Днес правих ангелчета. Две. И Биб ме засне на клипче. Хахахх.

divata_airis каза...

Късметлийка! Искам и аз да правя ангелчета. Но няма с кого.
Аз пък днес имах шантава лекция, на която аз говорих в по-голяма част от случеите и изобщо не бях съгласна с лектора ни, една женка и абе шоу.

eli4ka95 каза...

Не им обръщай внимание на тея. Аз казах ли ти за оная дет ме гледаше странно как кат се качих на трамвая и оная ме гледа и аз я гледам и тя не ще да си отклони погледа и аз няма пък да съм аз и аре гледам как изведнъж и се изкриви физиономията и виждам как усните и казват"кво ме зяпаш ма". Баси. После се върнах ядосана, наядох се и ми мина малко. Спах съвсем я забравих и четой после за свръхновите звезди и вече ми е яко.
А за ангелчетата-беше баси якото Биб не поиска и тя с мен ама карай. На мен ми беше яко.

divata_airis каза...

Абе тая не е добре. Остав я. Бахти наглата. Не стига, че тя те зяпа, пък и после ще каже "Какво ма зяпаш ма?" Егати!
Ако Катя беше наоколо щеше да се навие за ангелче.

eli4ka95 каза...

Айде да дойдеш до София и да направим няколко? (rofl) Бъзикам се. Но времето беше мноо яко като се видяхме тогава. Поне не ми подгизнаха крачищата. Абе тя май се правеше на интересна пред едно момче дето е познат на моя приятел. Нещо се прегръщаха ама не се целуваха и в крайна сметка не схванах дали са гаджете или не. Хауевър. Селянка тъпа. От некво село идва в дс и си мисли че е велика. И с цигара в ръка пачата. Бахти. Мноо и се издразних ама вече съм добре. Мисля да се опитам да я игнорвам. Но усещам че ако продължава така може и да се сбием. Днес обмислях дали това че е по-висока и дава предимство, но е по-слаба пък и няма мускули на ръцете като мен което значи че евентуално при подходяща стратегия ще успея да я наритам. Да знаеш от кога ми се иска да наритам някой така че да му оставя синки, аа леле. Много ми се ще да се сбия, не знам защо. Май само за да причиня болка. Мда.Както и да е.

Ами ти винаги не си съгласна с чудото мнение, не се учудвам. То и аз не съм в повечето случаи. А за какво спорехте всъщност?

divata_airis каза...

Ами понеже дисциплината е "Европейска класика в киното и театъра". Та за филми...И тя спомена, че кажи-речи тия актьори дето са се снимали във филми като Аватар, където има само един зелен параван и всичко е визуални ефекти всъщност не играят изобщо. Аз възразих, че на тях всъщност им е къде-къде по-трудно, защото те нямат партньор и трябва да се стараят повече. Тя взе че се съгласи, после пак спомена нещо от рода на това, че все пак на другите актьори им било по-трудно.
Пъффф! После за други неща говорехме и само се нервех.

eli4ka95 каза...

Абе не е права съвсем. На тях според мен верно им е по-трудно щот тряя подскачат и да се съобразяват с ртазни компютърни програми и изобщо. Бее на мен ми се вижда доста слобно. Онея другите само си казват некви реплики, снимат ги и такам. Ама и на тях май не им е лесно. Мнеее. С тея компове дето тряя се съобразяват. Както и да е.

divata_airis каза...

Еми така е. По-трудно е...Тя и некви други глупости говореше, с които не бях съгласна, да не говорим че използваше по-сложни думи докато обясняваше...Ало, ние сме идиоти! Не ни ли личи? Говори на прост език, та да те разберем!
Та както каза - както и да е!

Аз и никой друг каза...

Изненада ме с изборът си на книги! За моя срам, не съм чела и двете... Но ще положа всички усилия да го сторя в най-скоро време.
Денят ти няма да го коментирам. Вече се изчерпах. Дано да са ти минали леко лекциите.

divata_airis каза...

О, трябва да им метнеш око. Особено ако си фен на черния хумор и просто искаш да се отпуснеш и да се посмеш.

Хех. Поредният ми чалнат ден...знам, знам. Какво да се прави. Лекциите ми бяха скучни и непрестанно спорек с лекторката. Пъффф!

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik