петък, 25 декември 2009 г.

Last X-mas? Well...It was just the same!


Посмяхте ли се? Надявам се! Защото и сега като го гледам и пак ми става смешно и весело и мъчно - всичко на едно... Направих това клипче вчера за три часа, след като забиваше непрестанно тъпата програма, но аз не се отказах. Нямах никакви снимки на Катя, така че добре че я имаше на клипчетата. Знам, че песента не съвпада много много, но бе единствената, която имах и съм доволна, че пак се получи нещо.

Та в заключение: Не можах да съм с моите Бубита на празника, за което да си кажем честно сега съжалявам! С всяка изминала година нещата стават все по тягостни и неприятни и все по-начесто ми се ще да се издрайфам някъде, но няма как...семейство! Но нека накратко опиша що е коледно настроение в моето семейство с няколко реплики:
Майка ми: Кажи ми сега какво искаш?
Баща ми: Да гушна букета!
Аз: Това коледното ти желание ли е?
Баща ми: Да, това е коледното ми пожелание...живот и здраве...
Майка ми: О, ми нямаш проблем. Ей сега ще ти намеря един букет, пък ти го гушкай колкото си искаш.
Веселба тотална! Не, сериозно...За такива диалози живея. Ако и тях ги няма тоя празник ще е възможно най-убитият в година. И после хората се чудят защо имам такъв черен хумор...
Бтв няма как да не се възмутя, че ми е писало до болка от еднообразието на празника с единствената разлика - промилите алкохол в кръвта на чичо ми и баща ми. Всичко останало си е същото. И тъпите коледни филми. Все едни и същи. И ти, нали си по-тъп и от тях...не може да се сдържиш и пак ги гледаш. Ето аз гледах "Сам вкъщи" и "Сам вкъщи 2" за пореден път. "Договор за Дядо Коледа", "Коледата невъзможна" и не помня още какво. И въпреки, че не искам и съм повече от решена да не гледам...майка ми е на друго мнение. Мръдна дистанционното и тя - Ама аз това го гледах! И така...
Освен тъпите филми, които гледах за n-ти път бях и силно изненадана как телефона ми беше залят от съобщения от хора, които най-малкото очаквах да ми честитят каквото и да било. Не стига това ами и колко разговора проведох!? Честно, това не е било почти никога. о.О Предполагам това е моето коледно чудо.
Добрата новина е, че вече мога да ям каквото си искам. Постите свършиха. Както попита днес Кас по телефона : Яде ли вече от твоите пастички? Та, да...в интерес на истината ядох. Това е наша шега. Тъй като, когато и бях на гости във Враца и бяхме в Кауфлант си купих от любимите пастички, които ти се топят в устата и все едно си на седмото небе и не ти пука дали някой ще те изрита от него след секунда...Та тя тогава викаше: Дай да ги сложа в кошницата? И аз: Не! Ти луда ли си? Няма начин! Искам да си до мен! И почнах да си гушкам. Та от там се роди и фразата Don't mess with my пасти! (не питайте защо "пасти" е на български - много неща нямаха смисъл тоя ден!)
Сега ми се ще да кажа на хората Don't mess with my X-mas, но е късничко, при положени, че доста хора вече са навътре в нещата. Както и да е. Pretty normal бих казала.
Надявам се, Вие да сте си прекарали по-добре от мен!
Сега чакам да си сваля коледния спешъл на Доктора и да видим кога точно ще го гледам. Също така се надявам скоро време да мога да оправя това клипче на Моргана, защото в интерес на истината го сглобих, но тъпата програма не ми дава да едитвам, за което ми иде да я пречукам, но понеже няма как пречуквам себе си - използвайки я! Скоро време очаквайте някой пост за нездравото хлътване към Тъмната страна, която някой хора наричат "Дисни", но за мен си е Тъмната страна. Там е хубаво! Много даже...Детски по цял ден. Kid Vs Kat вече като го гледам казвам - А, тоя епизод съм го гледала, представете си за какво става дума? Та, да...всичко започна със Зак и да си кажем честно въобще не е приключвало, а ставаше и става все по-зле и по-зле...Най-лошото? Не ми пука!

Весел празник!
(отново!)
П.


4 коментара:

Анонимен каза...

Ще изкажа слаби предположения, че използваш Windows Movie Maker. Това си е чиста мъка, така че бих ти препоръчала една друга програма - http://www.onetruemedia.com/. Онлайн е, става малко бавничко, но пък е доста добра, опитай ;)

divata_airis каза...

Знам го тоя сайт, но не съм работила с него досега, защото ами, когато не съм вкъщи и компа е с мен, нали нямам нет и се възползвам от това, което имам на него.
Но мерси много!

Анонимен каза...

Полси... Каквото и да кажа ще се повторя. Не се притеснявай за Kid vs Kat и аз обичам да ги зяпам, докато ровъчкам из форумите. Много ме забавляват Pheneas and Ferb. Дори (колкото и да ме е срам) съм се хващала да си тананикам песничката им. Хехе. Май си заразна. Целувки. Петя

divata_airis каза...

Хех! Нали? Финиъс и Фърб рулират. Много ме кефят, а сестра им ме кефи как все звънни на майка си да ги изкаже и накрая БОЦ!
хЕХЕ.
Аз съм се хващала да си тананикам песента от Хана Монтана о.О
А иначе тача и Джими Куул. Много ме блазни. Снощти се хилих на него.
Бтв пратих ти картичката! Дано стигне тая година, ако не... другата!

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik