четвъртък, 13 август 2009 г.

Listen as the wind blows...

...from across the great divide
voices trapped in yearning,
memories trapped in time...
~Evans Blue - Possession

Хей, хора! Знам, отново липсвах, но и вие трябва да знаете че бях предупредила за тези мои "мистериозни (не особено)" изчезвания. Та, какво се случи напоследък?
Като начало някой хора трябва да бъдат заколени, усмъртени и тем подобни, защото просто животът им А) оказва вредно влияние и къса нервите на хората около тях; Б) затрупва с ненужни въпроси и информация; В) понякога просто си мислите, че там горе в черепната и кухина няма никой! Сега няма да разказвам на дълго и на широко - рано или късно други хора ще си отворят очите и предполагам всичко ще се изясни. Аз може да не съм там, но все едно.

Та, да преминем на по-интересна тема. Имам си Idod и отсега казвам, че вече си има име, не и без помоща на братовчедка ми, с която напоследък така сме се зарибили по How I met your mother, че нямаше как името да е по-различно от Стинсън, Барни Стинсън. Хаха. Не, сериозно трябва да гледате този сериал. Брутален е. По-долу вероятно ще пусна и клипчето с култувите реплики на Барни. Because he's just AWESOME.
Освен Ipod си имам и нова чанта...Слава Богу, че от колко време не си бях купувала. Обичам Кевин - чантата ми през рамото, която виси и удря предизвикателно д-то ми - но определено имах нужда от нещо друго.
Добрата новина е, че приключихме с правенето на новини за тоя месец, то не че всъщност има някакви в тоя град, но както и да е. Това означава, че ще се прибера малко вкъщи. (Аха, за да ми скъсат нервите и там) В тази връзка се чух със Смит и като и казах, че се прибирам онова така се зарадва, че каза - Кога? Скоро нали?
Аз: Ами канена съм на РД в Събота, така че Неделя или Понеделник.
Смити: Трябва ли да ходиш?
Аз: Ами обещах.
Смити: Не може ли да и кажеш, че една твоя приятелка е на смъртен одър и трябва да идеш да я видиш.
Аз: Да бе!
Смити: Аз ще и го кажа бе...Само ми я дай на телефона. Трябва да се прибереш по-скоро, че тука умирам от скука.
Аз: Еми...ще се прибера...В Неделя или Понеделник.
Смити: Пъъъф.
Точно вчера ме пита за пореден път дали съм се отказала да ходя и след като и казах не, тя пак реагира по същия начин. Е ще видим какво ще бъде като се прибера.
И сега, както обещах клипчето с Барни Стинсън.



Човекът цепи мрака на един милион парченца. Невероятен е. Сериалът също. Само дето, когато се прибера няма да мога да гледам, защото така и така сме го почнали със Стела и ще е несправедливо да го завършим по отделно, та дотогава ще зяпам нещо друго.
Сега пред мен стоят бойните задачи - да си дочета някой от почнатите книги, (все още) да допиша Алтерна и да намеря на кого да я пратя да си каже мнението, да почна трета глава на Боен клуб и четвърта на Маниачката (добре че беше Петя да ме сети за тях) и още доста безинтересно-належащи неща.
Та, това е от мен. Следващия път смятам да посветя цяло ентри на Барни...Шоко сис мисля че това е поредната мания, която ме е ударила. Май си права трябва да почна да ги броя.

ХОХО
П.

6 коментара:

aria каза...

Сист, аз мисля, че трябва да започвам да си слагам тикче за всяка твоя мания, така поне част от тях ще преброим. И естествено на първо място ще пиша манията по шоколада :) А бтв ще имаме ли парти тази вечер?

divata_airis каза...

Хех. Аз не съм чак толкова вманиачена на тема шоко...В сми обичам го, но избягвам да го ям, че много се обривам от него. Ама може ли човек да устои???

Еми да...как няма да има...Вече колко време го протакаме...Бива ли така??? Пък и все още търсим моя мъж...нали?

Анонимен каза...

А бе, ти всичките си вещи ли си кръстила? Аз пък никога не съм можела да измислям имена на нищо, нито на куклите си, нито на разказите си, едвам "сътворявам" нещо като име на постовете си. Ау, ама много ме бива с прякорите. Ненадмината съм! Хахаха.
Пожелавам ти приятен рожден ден, на който е там и много приятни изживявания. Петя

divata_airis каза...

Еми, обикновено кръщавам нещата, на които държа. Тъй като Айпод кажи речи от сега съм почнала да се пристрастявам към него нямаше как да няма име. Бтв оня пост за опознаване, който ти обещах е готов. Ама го писах по-рано и когато го публикувам вероятно ще е по-долу от тези последните.
Бтв аз имам ли си прякор? Да позная - оная лудата? Хаха. Ще ми се да се шегувам, но няма да си първия човек който ще ме нарече така.
РД е утре - събота, така че да се надяваме да е хубаво =)

Анонимен каза...

Истината е, че нямаш прякор, не съм те опознала достатъчно. Любопитно е как ще кръстиш Айпода. Моля съобщи за името, когато му дойде времето. Петя

divata_airis каза...

Явно съм прекалила с дългите изречения, щом не си разбрала. Името на Айпода е Барни Стинсън - повече Стинсън, отколокто Барни. Хаха.
Стела го измисли, щото нали сега сме в много така пристрастени отношения към тоя герой и сериала и така.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik