събота, 1 август 2009 г.

Close your eyes and I'll kiss you...

...Tomorrow I'll miss you
~Beatles

<--- span="" style="font-style: italic;"> се ровите в сайтове на моделки. Ама то всъщност стана съвсем невинно. Честно! Влизам аз в сайта на Мона Йоханенсон, защото по начало съм и я харесала за Таралин Евънс от Дарка и нали ме сърбяха ръцете да направя някой тапет или банер с корела, търсех точно определена снимка. На нея Мона трябваше да изглежда ужасно красива и едновременно с това самодоволна. Да, ама преди да намеря точно тая снимка попаднах на друга. Да, същата тази, която стои в ляво от глупостите, които пиша. Виждате я, нали? Добре...Сега дайде игнор на женките (е, ако сте мъж най-добре не го правете) и се загледайте в мъжа. Човече...Той е страхотен! Отне ми 20 минути докато разбера кой е и как се казва. Знам, знам...вманиачена съм, ама иначе знаете ли колко е скучно - без мания, животът не струва.

И моля посрещнете г-н Eugen Bauder. Ясно е, че е модел, а още повече че ми се ще да съм на мястото на някоя от тия двете женки (така като гледам, залагам на Мона (тази от ляво), тя има привилегии той да е по-близо до нея). Само го вижте...тази дълга коса, за какво ви говори? Именно! Трябва да бъде разчорлена! А, психотерапевтът ми казваше, че фетиша ми към дълги коси ще изчезне с времето. Друг път. Мисля, че дори се засилва. Както и да е.
Да сменим темата...поне за малко! Та какво ново покрай мен? Ами изглежда ще продължа да пиша все по-нарядко тук, не че на някой му пука де, но аз да кажа. Мина още една работа седмица, надявам се следваща да мине по-бързо и определено не ми се ще да почваме лекции от 31 август. Честно казано отново ме гложди мисълта, че нямам време за четене. Грешка, тази мисъл тотално ме побърква. А, най-ненормалното е, че имам вкъщи около 6-7 книги за четене, имам още 4 да дочитам и на всичкото отгоре искам да си купувам още. о.О Болна история.

Добрата новина е, че се навих да преправя Дарка и да почна втората му част. Е, стига тоя градински гном Кас да се прибере и да ми прати първата редактирана глава иначе няма как да стане. Като я знам колко е сериозна и какъв е тотален шемет, вероятно я е изтрила, така че ще трябва да почвам всичко с начале. Тук следва логичният въпрос - ти нямаш ли я, че трябва момичето да ти я пращ?. ИмаХ я...преди да си преистална компа. Катаклизми бол!
Иначе продължавам да се мъча с Алтерна. Отново ме удря оная част от творческия процес, която ти нашепва, че нищо не е достатъчно добре и ти го четеш и преправяш отново и отново, но като че ли то няма изгледи да се оправи. Тази част от писането аз я наричам "Живея, за да пиша, а това ме убива", което е леко казано пълна ирония. Но, какво да се прави рисковете на това да бъдеш аматьор.
Пъф...не мога да се сдържа - връщане на предишната тема! Добре де, ама
Eugen не е ли супер готин? Ах, май не трябваше да качвам още една снимка на него, но не се стърпях. Що се отнася до моята sick addiction (не си мислете, че съм я забравила - откъде тоя късмет) искам да кажа, че вчера гледах някакви снимки с него и резултатите от тях не бяха много добри - главно защото в стаята имаше други хора и се чудеха какво ми става и защо изпадам в подобни състояния, но ще го преживеят, ще свикнат...Да не говорим, че след това си намерих и снимки на Гаел Гарсия Бернел точно както си го представям за Калъм и може само да си представите какво последва.
Но викам да спра да говоря за мъже, по които съм точила лиги, точа лиги и ще продължа да точа лиги, че поста ще стане километричен, по-скоро някой път ще пусна ентри с всички мои любимци...Чейс, Том, Гаспард, Колин, Шон...всички са в кюпа. Но това ще е друг път. От този - толкова.


5 коментара:

Анонимен каза...

Важното е, че сега харесваш друг, а не Зак. Ще чакам с нетърпение да го включиш в някой по-подробен пост. Често да си призная мадамата не съм я чувала... Петя

divata_airis каза...

Пич, в грешка си...Кой е казал, че съм забравила Заки. Няма такова нещо. Още точим яко лиги по него.
Просто този падна като манна небесна от нейде. Но джуките са му гадни, иначе е доста секси...
Ами мадамата не е толкова известна моделка, няма как да си я чувала. Аз я открих случайно и веднага я обявих за моята Таралин Евънс от Dark Sunset, който нямам никакво време да преправя. Damn!

aria каза...

Ех сист няма ли да ти дойдат в повече маниите? Не чакай, май и ти като мене си на приципа на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече. Йеи, пича е готин, особено на първата снимка, кефи ме.
А колкото до това, че искаш да си купуваш още книги, при положение че си имаш - ами че това си е съвсем нормално. Аз със пет очи чакам да излезе нещо по-интересно и веднага му се нахвърлям. Да не говорим, че напоследък ходя да се ровя из чудите библиотеки, но както и да е.
Някой ден трябва да изброиш всичките си мании, да ги видим колко са :D
:) :*

aria каза...

А бтв забравих - много готин скин на блога си сложила :)

divata_airis каза...

О, това е бруталишен идея, определено трябва да си опиша маниите (ако въобще успея). И на мен ми стана интересно колко ли са?

Бтв мерси за скина. И на мен ми харесва.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik