четвъртък, 5 март 2009 г.

Don't try to wake me up...

...Even if the sun really does come out tomorrow.
Anberlin - Alexithymia

Определено си беше същински сън...Как стана това не ми е ясно...и очевидците мълчат...
Сряда си беше съвсем нормален ден, докато нормалността не му дотегна като стара дреха и се сбогува на бързо с нея. Станах в 10 и много ясно си пуснах да гледам нещо, мотах се до 11 и 15-20 и понеже предната вечер съвсем доволно си бях прочела Медиаторът 2, викам аре да видим какво ще четем сега? (А, споменавала ли съм, че Чарли е фрашкан с книги? Мнооогооо!) И какво видях - Wake. От толкова време и се кумя...ама си викам...То само ще я почна и там ще си остане. Е, взех че я започнах...и кажи рече забравих кога да спра...До шест часа вече бях минала средата, главата ме болеше, хилех се тъпо на всичко и говорех доста несвързано (майка ми мигаше насреща питайки се какво ми има...освен обичайното).
После обаче трябваше багаж да стягам и тем подобни...и така четох до 1 и нещо и бях на 88 стр. от 123. Е, днес вече и тази разлика я няма...Излапах я много на бързо...

Не мога да определя какво точно стана! Защото по начало книгата не бих могла да я определя като супер интересна, но определено не можех да се отлепя от нея. Не знам дали при други обстоятелства щеше да стане подобно нещо, но определено се случи. Още не ми се вярва! Не съм чела така от Vampire Kisses насам...Просто си беше шоково...Хаха! Но, я прочетох и ми хареса и определено искам да си намеря следващата книга, само дето я няма никъде.
За какво става дума в книгата ли? Ами за едно момиче - Джани или Джени (не съм съвсем сигурна за произношението) Ханаган, което попада в сънищата на хората. Всъщност точната дума е бива засмукана от тях...Ей, така както си седи, дори тя да не е заспала...просто попада в нечий друг сън и няма измъкване, докато човека на когото принадлежи съня не се събуди...Ето защо главната героиня по начало е аутсайдер, майка и е алкохоличка и един вид тя сама се грижи за себе си. Докато не се появява Кейбъл Стъмхълър - лошото момче в училище, което напоследък започва да и обръща все повече внимание. На Джани и се налага да се научи да контролира дарбата си или дарбата и ще започне да контролира живота и!
Надявам се това свободно написано ревю на книгата е било от полза на всички любопитковци... Представете си какво е да четете как момичето попада в сънищата на хората и накрая вие самите да си легнете да СПИТЕ! Сънищата повече няма да същите!
Сега смятам да се похваля - говорих по телефона с Наси от Канада над 30 минути...и беше толкова готино, че просто нямам думи. Връзката беше подобаващо не много добра, но поне се чухме...Господ да благослови БТК! (Не вярвах, че някога ще го кажа.)
Сега и да се оплача - туко що видях програмата ми за втория семестър и единственото, което ми идва на ум е - Fuck! Не, сериозно...имам часове от 8 и 15 сутринта...Забавно няма що...Тоя път ще бъда съвсем като зобми...Добре дошла в зоната на Здрача, запазихме нахапана ябълка за теб!
Е, това е обзорчето от мен...Повтарям се отново - но много ме е яд, че не мога да си намеря втората книга, защото искам да знам какво става с Кейб и Джани и тем подобни...Чувствам, че сега че почна тройката на Медиатора, ще продължа да лимкам над "Американски богове" и за протокола днес във влака почнах Speak - добра е! (Знаех си!!!)
Това е от мен сладури...
И помнете : За нищо на света на се вманиачавайте по четенето...
нали не искате да станете като мен?
...
Така си и мислех!

1 коментар:

Izabelle каза...

Е, Полси, какво мога да направя... Та аз вече съм като теб, винаги готова за вманиачаване по някоя книга. Сега както съм си набелязала към 15-20 книжки, не знам как ще се дочака някой свободен ден...
Колкото да същината на поста ти - страшно ти се радвам, че си си намерила хубава книга. Тоест не толкова хубава, колкото такава, която се гълта задължително на един път.
А пък още повече се радвам, че най-накрая си успяла да се чуеш с Нас ^^ Но наистина, кой да предположи, че ще кажеш нещо от сорта на "благослови" за БТК xD
Както и да е, спирам да бърборя
Cheers,
Bellsy

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik