неделя, 10 август 2008 г.

ЧРД на моите хора!!!

Днес моята приятелка Теди (Теодора) има рожден ден...Става на 20 години и понеже много си я обичам реших, че тук е подходящото място да и честитя. И тъй като се оказва, че на този ден в цяла България възпроизводителните възможностти на всички бременни женки са достигнали своя максимален потенциал стана така, че познавам още двама "излюпили" се на тази дата.
Първо Теди - Мила, да си жива, здрава, щастлива, да не се ядосваш за глупости (демек за момчета - те не са виновни, че са недоразвити). Желая ти да намериш някое свясно момче, което няма да си придава чалъми и няма да се прави на интересно, ти заслужаваш повече от това (ударих го на еманципация). Теди беър да си изкараш страхотно довечера, гушкам те силно и се надявам скоро да се видим. *хъгс*
Второ: Миме (моята колежка от Шумен) - На теб също ти желая здраве, щастие и късмет. Да намериш любовта, от която на моменти така бягаш. Като звездата на бъдещата спортна журналистика, както сама се определяш ти желая наистина да станеш. По-малко нерви, повече усмихви...И следващият път като си дойда да ме изведеш на дискотека...хаха. Шегувам се. И ти да избухнеш яко тая вечер чули...както ти си знаеш. *хъгс*
Ами третият човек с него не поддържам толкова контакти. Той е един мой бивш съученик, с който от време на време си говорим. Все пак Петьо, ЧРД. Здраве, щастие, любов...не пий толкова и си остани шматка, каквато винаги си бил.
Ем, мисля че приключих с поздравите...Надявам се моите хора да излязат с техните хора и да си изкарат готино...Честит рожден ден отново на всички!!!!

Няма коментари:

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik