вторник, 22 юли 2008 г.

Уроци по стрелба с капитан Джак Хартнес

Първо държа да кажа, че който не е гледал сериалите "Доктор Кой" или "Торчууд" сега вероятно се пули на името Джак Хартнес...Ми това е факт - пропуснали сте... Аз няма да се тормозя да разказвам кой е всъщност той, защото такова същество не може да се опише с една, две или три думи - уникат. Е, вероятно тая стига, ама все пак трябва да се види, за да придобие човек представа за това, което всъщност представлява тази особа. Ще кажа само, че той е шефа на секретна групировка, наричаща себе си Торчууд, за да съм точна той ръководи Торчууд 4 - останалите са или унищожени или безследно изчезнали. Седалището им се намира в Кардиф, Великобритания и основната им цел е намиране и излавяне на всякакви извънземни, посмели да се доближат до Земята. Кой е като нас земляните - Доктора и Джак се грижат за нас...и вероятно Тайлър Дъръм (за незапознатите, един съвет: гледайте "Боен клуб"). Но да не се отплесвам...тук става дума само за капитана. И днес, тази вечер или когато някой чете това налудничево нещо...заедно с него ще ви запозная с основните хватки, които трябва да знаете, ако сте решили да се научите как се стреля за всеки случай, готвите се за кариера на сериен убиец или пък искате да сте сред редиците на Торчууд (задължително условие: да спите с Оуен - тука аз съм пас, тоя е смачкана жаба).Готови ли сте...настанете се удобно...точно така...започваме... Но първо да ви представя учителят ви:

Добре дошли, уважаеми читатели...вие сте избрали
а) да се научите да стреляте за кеф, туко виж някой ден сте надупчили нещо и всички се надяваме не собствения ви крак
б) да станете сериен убиец, просто защото ви писна да си дупчите крака и принципно така и така го заменихте с дървен, време е да отмъстите на света и хората в него...ей, така за кеф.
в) да станете част от екипа на Торчууд. Задължително условие както вече бе споменато да спите с Оуен...няма да ви го покажа, защото ще изпаднете във временно вцепенение, но си правете изводите, колко е привлекателен.
Ако на поне едно от трите сте отговорили с "Да", значи вашето място е тук...и вие ще се научите да използвате пистолета по предназначение, благодарение на чаровния капитан Джак, но не Спароу, а Хартнес (Запомнете това име, по-късно ще го крещите!!!) За да ви дадем точна представа за подготовката избрахме случайна жертва - г-ца Гуен Купър, която е решила да се присъедини към Торчууд (да, да спа с Оуен, как се прежали не знам), така че не се учудвайте, че виждате завалийката на всякъде. Ето...започваме...
Остновни стъпки:
1. Оръжието - Много е важно да изберете кое ще ви бъде първото оръжие, точно защото вие сте куха лейка оставете това на учителя ви..Той знае най-добре. Толкова мъжествено е застанал там до масата, бръкнал си в джоба като първия пич...както казах той знае най-добре, вие сте куха лейка!!!
2. Слушайте учителят - Ако учителят ви каже "Скайчай!" ти питаш "Колко високо?", не казваш "Ти пръв!"...В случая с този учител, няма начин да не го слушате...Така че проблема е решех. Сега да обясним и на капитан Хартнес как не е прилично да се заглежда в бюстовете на несъразмерно еволюиралите какички...нека се заглежда по нормални хора...Примерно: по нас!!!
3. Горе ръцете, само ако пистолетът не е в теб - Ами така де, няма нужда да си мяташ ръцете над главата като удавник белким някой спасител дошъл да те спаси (Dammit, Дейвид Хаселхоф ли видях туко що?). Свали ги ма, пача!!! Сто процента и Джак си е казал същото, но понеже е кавалер доста по-нежно и помага с тяхното сваляне...какво ли следва (за сваляне става дума)???4. Оставете се той да ви води - Съвсем като в тангото или някой друг танц, в който вие съвсем очаквано сте гола вода оставете се опитният ви учител да ви води. Вижте само колко нежно обяснява на простата Гуен как да държи правилно пистолета и като начало само с една ръка...Точно това и казва тук - "Само една ръка!" Така де, тва да не и е бащиния???
5. Една ръка!!! - ЪЪъ, това не го казвайте на момче...Тука става дума за стрелба...Както вече бе споменато по-горе Джак обясни на Гуени, че двете ръце не винаги са задължителни, точно за тоя пищак и на бързо я отказа от ползването на другата. "Ето, така, бейби!" 6. Обърни се на една страна - Махнахме едната ръка, време е и да се обърнем на една страна, за да ни е по-удобно. Очевидино Гуен е леко притеснена от близостта на Джак, но честно казано ако се приближава към мен няма да имам нищо против...
7. Доверие! - Не само слушай учителят си, но и му имай доверие. Няма нищо по-приятно от това учителят ти да ти шепне в ухото какво следва от теб да направиш, макар че с тези слушалки шанса да чуеш шепота не мисля, че е много голям. Забравете за това! Да се фокусираме върху това, че той ви диша във врата, буквално...само не изтръпвайте!!! Stay Cool!
8. Рамената назад! - За да можем да намерим опора, трябва не само да сме здраво стъпили на земята, което е дефакто невъзможно след диханията във врата ви, но за да намерим опора трябва да сме изправени като хората, не като Квазимодо - така де, не е доказно, че той действително е човек. Демек изправете рамена!!! Само въпрос - ако откажа, Джак ще ми ги изправили на сила? :p9. По-близо. - Много по-добре ще усвоите новите умения по стрелба с пистолет, ако се притиснете по-близо до учителя си...Аз обаче съм притеснена, тъй като допра ли се чак толкова, не мисля да се пускам...
10. Ръката изпъната напред! - Точно така, изпънете ръка напред, точно като Джак, само дето във вашата е добре да има пистолет, макар че на капитана и така му отива. Само за протокола: от толкова дихания във врата и приближавания по-близо вижте Гуен колко е разсеяна, не че сме очаквали друго де...Ако не беше разсеяна щяхме да я обявим за лезбийка, от което тяхната общност не печели нищо друго освен едно странно изглеждащо нещо, което го броят по принцип за жена, а дефакто идея си нямат какво е.
11. Хвани здраво капитана...ъъъ...пистолета - Идва момента да хванете пистолета като хората и точно защото в основата си ние сме ХОРА ви казвам: Сериозно не хващайте капитана...оставете той да ви хване - а, той ще ви хване =)
12. Дишай! - Както каза и Джак на Гуен - "Дишай!Всичко идва от дишането." Естествено има ли смисъл да казвам, че когато капината е толкова близо до вас, обхванал е ръката ви със своята и сексуалното напрежение може да се реже с нож това се оказва доста трудно начинание.13. Приготви се. - Дойде кулминационният момент - стрелбата. Първо: игнорирайте страхотния аромат на капитана, който ви замайва главата;Второ: игнорирайте топлината на тялото му...не мислете за нея, важен е само пистолетът в ръката ви; Трето: ако все пак не може да спрете да мислите за Джак, точно както Гуени, нека мислите ви се носят в следния ред : "Джак е толкова...разконцентриращ. Иде ми да го...ощастливя. А, какво ще го направи щастлив...Ще улуча мишената, ето какво." 14. Стреляй! - Виждате ли физиономията на Гуен? Тя не си казва "Това телефон ли е в джоба ти или се радваш да ме видиш?", а е изненадана, че след толкова сексуални намеци и тем подобни успя да уцели мишената. А, само вижте Джак - един горд учител, толкова е доволен от постигнатото...хъм, почвам да си мисля, че това в джоба му НЕ Е телефон о.О
15. Награда за добре свършената работа. - Хайде, сега едно активно ГУШ от Джаки...Бтв аз само заради нещо бих се научила да стрелям...Ако си мислите че това няма нищо общо с уроците по стрелба, напротив - много е важно...от него става ясно че учителят застава ТВЪРДО зад теб...
16. Самосиндикално. - Време е патето да почне да плува само, казано с други думи време е след първия ви изстрел да направите втори, вече сами...
17. Нов пистолет. - Окей, научихте са да стреляте с един пистолет, време е за нов...Вижте само колко нежно Джак подава новия на Гуен...Вече съм убедена, че тя иска да постреля с неговия личен пистолет, ама няма да и се отдаде тази възможност (не се радвайте, на нас също).18. За препазителя! - Нали си знаете, някой пистолети имат и предпазител и в момента капитан Хартнес показва как се дърпа предпазителя, докато неговата ученичка Гуен все още не може да се съвземме от убочението, вероятно отново иска ГУШ...ама няма. Или пък е разбрала, че това в джоба му действително е било телефон...колко разочароващо...
19. Гледай професионалиста - Виждате ли как Джак е дал опора на дясната си ръка с лявата, а кокошката отзад се мъчи да снесе...искам да кажа...да научи показаното. (Не как се снася, а как се сваля, докато уж се учим да стреляме)
20. Не затваряй очи! - Това ще е малко трудно, признавам, особено ако вече си предствавяте как и вие сте научили на това онова учителят си. Обаче като му гледам wicked физиономита няма да има нищо против да обмените слюнка...ъъъ...опит.21. Забавлявай се! - Вярно, че сме се събрали сериозна работа УЖ да вършим, ама това не значи да не се забавляваме изобщо. Купон да става - както се казва. (Майко мила, зъбите на Джак са ужастно бели...Трябва да направя по-качествен анализ отблизо *dirty thoughts* Май все пак ще се навия да обменим опит...слюнка...все тая.)
22. С две ръце! - А, така...задобряхме, след толкова стрелба и пак ще се повторя сексуални намеци, но и те вършат доста добра работа, признайте си. И така след като задобряхте до толкова, че вече не се издържа в присъствието на мъж като капитана, имате нужда от разпускане...и укротяване на разпалените страстти. Навсякъде по света е доказано, че стрелбата що годе помага да се върнете в установеното русло. Защо си мислите полицаите по филмите все като се ядосат отиват да пострелят и ако не го правят върху хора ще е много добре. Но да се върнем на уроците - за да отпуснете напрежението ви препоръчваме, аз и капината, да започнете да правите нещата с две ръце...Не, не това, което си мислите в момента, а да стреляте с две ръце.
23. Финалната права. - Честито вие завършихте своето убочение по стрелбя, за което трябва изцяло да благодарите на капитан Джак Хартнес и на мен, че отделих от времето си, болния си мозък и част от блога си, за да достигнете душевен оргазъм, четейки това. Искрено се надявам да сте толкова доволни от себе си колкото Гуен на капчъра горе. Ако не сте - не мога да ви помогна, НО вече можете да стреляте и ВИЕ може да си помогнете сами... :D
24. Всички са доволни. - Така и трябва - вие сте доволни (ако не сте: ще станете; прочетете края на № 23), учителят ви е доволен и така щастието струи навсякъде около вас (колко сектанско!). А нали знаете, когато учителят ви е доволен, значи всичко е наред...В този ред на мисли - Джак няма да спи с вас, избийте си го от главата!!!
Това бе всичко от уроците по стрелба, което беше добре да научите. Честито, вие сте професионален убиец...ъъъ...стрелец. (кой знае може и първото о.О). За още интерестни уроци посещавайте по-често този блог и се надявайте дебилът в авторът да проговори отново, че да реши да ви запознае с още нещо подобно...
Снимков материал и арт мъки: Се моа

Няма коментари:

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik