петък, 23 май 2008 г.

Хрониките на Сара Конър по НОВА!!!


Режисьор : Джош Фридмън
Сюжет: Сериалът е като продължение на Терминатор 1 и Терминатор 2:Денят на страшния съд и действието ни връща 2 години след края на втория филм - 1999г. Сара (Лена Хейди) и синът и Джон (Томас Декер) са започнали доколкото е възможено нормален живот. Сара е сгодена за нейния приятел Чарли и като чели машините от бъдещето отдавна са забравени. Но не и в сънищата и. Всяка вечер тя изживява този кошмар отново и отново - машина изпратена да убие сина и, да му попречат да посрещне съдбата си - да бъде бъдещия лидер на човечеството в битката с машините. Самият Джон обаче въобще не е сигурен, че именно той е човекът, който им трябва, че именно той може да се справи с тази задача. Все пак страховете на Сара надделяват и отново им се налага да бягат, местейки се доста неврачно на вид градче. Попадайки в местното училище там Джон среща Камерън (Самър Глау) - мистериозно момиче от неговия глас, което много скоро доказва, че въобще не е човек, а машина, изпратена от бъдещето, за да го предпазва. Оказва се, че нищо не е приключило - все пак Скайнет - програмата, която ще унижтожи света е била конструирана и те имат работа за вършене - да претотвратят това да се случи. Работата им няма да е лесна, защото по петите ги следва усъвършенствана машина за убиване - Кромати, която има за цел да убие Джон, както и вманиачен детектив от ФБР - Джеймс Елисон (Ричърт Т. Джоунс), който е решен на всяка цена да разгадае мистирията покрай Сара Конър. В сериала ще видим още и сегашното гадже на Меган Фокс - Брайън Остин Грийн в ролята на мистериозен непознат.
Сериалът започва да се излъчва от 23 юни, всяка делнична вечер от 22:30 ч. Първи сезон включва само 9 епизода, тъй ако стачката на сценаристите сериозно го засегна, но за радост на феновете през септември тази година се очаква нов - втори сезон!
Препоръчвам сериалчето на всички - аз вече два пъти превъртях сезона и може трети преди да почна да го зяпам и по Нова. Сто процента дублажа ще е ужасен, ще съсипят страхотния глас на Дек, Лена и Самър...А това в началото, когато сериала почва и Сара говори на заден план вече го знам на изуст. Много ми харесва - все пак съм си фенче на поредицата и смятам че сериала много добре е обяснил всичко и прави едно правдоподобно продължение на Терминатор 2, а Камерън я обожавам - уникална е.

Описание и снимков материал: моя милост :)

Няма коментари:

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik