сряда, 8 декември 2010 г.

Осми Декември! =)


Здравейте, здравейте! Както казах, че ще опитам да пиша по-често тук, така че очевидно тази ми поява е част от мащабната мега-елементарна идея, която се опитвам да осъществя.



 И като начало: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ, НАСТОЯЩИ И ВЕЧНИ СТУДЕНТИ!!! Желая Ви весело изкарване тази вечер.
 Моето идея си нямам какво ще бъде, но факта, че ще пропусна последния мач на Луис Суарез за годината евър и за 2 часа ще сменя 4 превозни средства навява някой позитивни мисли, а? Примерно де! Все пак всички знаем колко позитивен човек съм и как изобщо не се спирам да чета некролози на хора, които не познавам просто защото ги намирам за интересни. Проблем? Освен с главния мозък - аз друг не виждам. Но разбира се това не е нищо ново...е, не и за мен. Както вече не веднъж съм казвала: Нормалните хора са скучни. Плюс: вече си мислех, че сме потвърдили, че съм дъщеря на Хадес? Но и на нас откачените не ни е лесно, какво знаете вие?! В живота на всеки хахо идва момента, в който се пита: "Абе аз да не съм фикционален герой и да разбирам чак сега?" Ами така де...Всички факти са на лице - имаш чалнато семейство (като чичо ми, който в събота вечерта от 15 минутен разговори 10 слушах, че Байерн са боклуци и че за нищо не стават и повече да не съм му ги споменала. Естествено всичко това беше само защото нашия беше играл Еврофутбол и де факто това беше мача, който му избуши системата. И това, държа да отбележа, е един от невинните случаи на чалнатост в семейството.); имаш приятел гей; имаш нещо като врагове известни още като хора, които не можеш да понясаш, които въпреки всичко продължават да се наместват по странни пътища в живота ти и да заемат ненужно пространство в него (+ това дразнят!); човекът, в който си влюбен/а не знае за твоето съществуване; светът сякаш наистина се върти около теб; главата ти е пълна с безполезна информация като кой актьор къде играе и какво се случва във филма, въпреки че не си го гледал/а; понякога нещата се случват като по сценарий - откачен, но все пак сценарий; хората не те разбират; хората не те слушат като говориш; искаш да пречукаш повечето хора; някой неща се случват само, защото си ги мислиш или правиш това или онова (и не е просто внушение) и т.н. и т.н. В смисъл, че като се замислиш не на всеки се случват такива неща. Или поне на тези, на които се случват са леко казано измислени и предимно играят в разни филми или сериали, или четем за тях по книгите...Притеснително като се замислиш малко по-задълбочено - добре, че хората не го правят много често, което обяснява защо често ни се струва че сме заобиколени от идиоти...Самата истина - изобщо не ни се струва.
Та, ако сте изпадали в нещо подобно на горната дилема, честито - вие сте луди, в което няма нищо лошо: както един мислител казва от лудостта до величието има само една крачка - е, вие вече сте луди, сега вече и велики да станете. И да, ако се питате успокоявам се с този факт, още повече чичковци с бели престилки не съм виждала освен по досадните реклами по телевизията, така че...
Между другото вече официално си взех дипломата. Колко само съм доволна, а?! И как иначе -чао, чао Шуменски. Не че няма да ми липсва, но обикновено нелепостите от него изобщо няма да ми липсват. Плюс това така или иначе ще трябва пак да го посетя другата година, за да си взема баш дипломата, защото от министерството не били изпратили печати и за хората защитили дипломни работи и положили държавни изпити през септември няма да има. Дааам, чувствам се скъпа и специална! И понеже не искам да забравите безценната ми мутра, защо да не ви наспамя със снимки от събитието, а?! Не че имате думата де...Но все пак, реших да съм учтива.
За протокола майка ми не можа да дойде, което не бе чак такъв шок - тя и на театралните ми представления не успя, но какво да се прави - нали затова работим: да изкарваме пари за някой най-скъпите ни хора, които след това разочароваме с липсата си на важните за тях събития. Тотална ирония. Но няма как да и се сърдя, просто ми се щеше да беше там. Както ми се щеше баба ми да е там. Както съм ви казвала тя почина това лято и да си кажем след толкова месеци още не ми се вярва. Наистина съжалявам, че я нямаше там да я прегърна и да се снимам с нея или просто да и кажа колко много държа на нея. Да, да...знам - животът е гаден. Но да се върна към спама:
Да кажем, че не изглеждаме нелепо и да кажем, че всичко ни е наред!

И тя получи диплома за отличен успех. Честно казано не го очаквах, въпреки че Сашо до последно настояваше, че ще ми дадат. Единственото положително на тази грамота и факта, че си отличник е това, че излизаш там от първите и не трябва да се блъскаш толкова с хората.

А познайте кое е това червеното нещо по средата?!

Това си остава най-епичната снимка евър. Толкова сме естествени. Това е един от главните ръководители на катедра "Журналистика", в неговите часове бях заета да му противореча и да недоволствам (не че не бях така във всички часове)

 Бих искала да мога да изкоментирам тази снимка, но...тя казва доста?!

Сега редовната рубрика "футбол". Снощи зяпах Твенте и Тотнъм, поради три основни причини: Луук Де Йонг, Гаред Бейл и Роман Павличенко. И ако това не са основателни причини не знам кои биха били?!  Беше забавно, главно защото потвърди теорията си - че когато гледам отборите ми печелят. В тоя случай не бях за някой отбор конкретно, стигаше ми да зяпам тия тримцата и се радвах на всеки гол в която и да било врата. Вероятно това е причина мачът да завърши 3 на 3. Та, понеже споменах любимите ми отбори, които не гледах: Вердер би Интер с 3-0, при което първия гол е на г-н Зебастиан Прьодъл - ЗЕБАСТИАН ФЪКИН ПРЬОДЪЛ!!! Естествено, че като не гледам някой от любимците ми ще се съживи, ще играе най-накрая като хората и ще вземе да отбележи. (За протокола тоя тип по Радио Фреш дето чете новините в 8 обърка резултата, каза 2-0, при което аз опитах да го поправя, обяснявайки на радио приемника ми, че това не е крайния резултат - прояви разбиране наистина, но водещия така и не ме чу. Хъм, защо ли?!) И това не е всичко. Шалке също би. 2-1. И за да е пълна идилията - втория гол го вкара не кой да е друг, а БЕНЕДИКТ ФЪКИН ХЬОВЕДЕС! Кажете ми има ли справедливост?! IS THIS REAL LIFE???? Но явно има - когато не гледам, ОЧЕВИДНО печелим. 
Ако теарията ми е вярна това би значело, че довечера (ние Аякс) трябва да се преставим добре срещу Милан, въпреки че с този наш пословичен късмет и съдии, които вечно ни мразят - успех. Ще пропусна да видя Ян, Маартен, Миралем, Сийм, Размус, Кристиян, Луис, Тоби (сигурно пропуснах някой о.О) Кас, обеща че ще ми праща СМС-и с развитието на мача, но като я знам напоследък какъв е лемур ще заспи на първото полувреме още. E, случва се и на най-добрите не-истински сестри да намесят чорапа на Йозил в отношенията си. (това вероятно звучи, странно, но след като едно момиче с което си лафим докато съм в Тъмблр заяви, че харесва Ян и мисли да си го вземе или нещо от сорта Кас я изби на агресия и я заплаши, че ще и отреже главата и ще и напъха в устата чорапа на Йозил /ние не сме луди фенове на чилахчУ - да, точна така се пише тая дума, лично си я инветнах/; в заключение момичето спомена, че няма да пипа Ян и ще си прави компания с чорапа на Йози, та да...случва се понякога и такова нещо да се намеси в отношения на двама души)
И сега няколко култови изцепки, които да обезмислят живота ви още повече, предвид факта, че целия пост вече го е направил:
***
Майка ми преди мач на Байерн: Хайде, върви гледай Швайщенегер. /Щвайнщайгер мъч?!/
***
Кас: Еми Ян като дойде вика: Тука има руси косми...направи ми кекс! 
***
Цитат от туитър по време на мача Реал Мадрид-Аякс:
Cass, tell to ur spirit animal Mesut o.Ozil to kill Ronaldo, please. I'll tell to mine - Suarez to start scoring or something...
***
Разговор от туитър по време на мач на Аякс от Ередивизе, Кас точно ми е поискала да и дам линк със стрийма на мача:
Аз: No sound tho
Тя: Well, the stream stopped at Jan's Ass so Im kinda happy with it
***
Поредният разговор от туитър между мен и Кас /тук ставаше дума за това как след мача не знам си кой играч щял да отиде у Кас и как никой няма да дойде у нас/:
Аз: Because I suck...even the boys don't want me =/  
Тя: If u suck they are gonna LOVE u!
***
И един цитат от скайп за финал:
[09:21:36] Катеричока: a ti ve4e ne si foxi a firefoxi! 
***
Ами това е като цяло. О, чакайте...забравих най-важната част. Отново дойде сезонът на картичките. Та, някой иска ли картичка?! Обаждайте се на време да си правя сметка колко да купувам =)  
ПРОЕКТ КОЛЕДНИ КАРТИЧКИ СТАРТИРА ОТНОВО!!!

Keep calm and keep movin' no matter how?!















П.П. Май трябва отново да се активизирам като направя някое друго 30 дневно превизвикателство...примерно де!? Това ми изглежда добро?!  Или пък мога да направя и някое футболно...Но, най-добре да ги направя паралелно иначе тотално ще ви отегча...=)
П.П. На тая дата винаги се сещам за Джон Ленън и ми става гадно...ДАМН!  
П.П. /да, трети!/ Какво мислите за бекграунда на блога?!  

6 коментара:

Аз и никой друг каза...

Снимката с мечето, което се бута на задните си крака е убиец. Сетне държа още веднъж да ти честитя дипломирането. Ам, брой ме за картичка, ако не е проблем. Бекграунда е муцка. Ииии, успех с каквото и да се захванеш за напред. Май това е. Хъгс.

divata_airis каза...

Мерси, мерси за всичко.
Да, тая мечка беше в пост какво правят хората по цял ден. Определено и моето нещо подобно. хахаха.
Весело изкарване и теб тази вечер!
Естествено, че не е проблем...Аз нямаше да питам кой иска ако беше проблем.
Ами с какво мога да се захвана? Някое превизвикателство и масове постеве без коментари в следствие него - не знам защо но много мразя постове без коментари - такива едни пусти стоят...миличките. хехехе.
Хъгс на квадрад!

eli4ka95 каза...

Хей, честито дипломиране!
П.С. Относно миналия пост...понякога хората не са толкова заети колкото си мислиш. Просто не свободни когато ти можеш.
П.С 2 Сори за краткия комент. Някак си се чувствам тъпо да напиша квото и да било повече.

divata_airis каза...

Мерси, Ели!

П.С. Първо: щом е заминалия пост какво прави тук? Второ, което е свързано с първото: поради пренебрегването на първото сега идея си нямам за какво ми говориш...
П.С. 2 Не се извинявай за дължината на коментара си, важното е че изобщо има такъв, но не се обиждай, тъй като след последното ти изречение, всичко което мога да напиша в отговор е :
"Някак се чувствам тъпо изобщо да чета тоя коментар"

Все пак мерси. Бтв тая събота и неделя май съм свободна...

eli4ka95 каза...

Не, имах предвид, че ми е странно да ти пиша комент, шото ... абе не е много за коментиране по блога ти. Ако си свободна може да се видим? Защото и аз съм. Таа в миналия пост беше написала, че хората са прекалено забързани да ти обърнат внимание. Та по тоя случай го написах. И ...не знам защо реших тука да го напиша.

divata_airis каза...

А, да сетих се...ами просто имаше един период, в който бях супер сдухана и се нуждаех да изляза, но всички ме зарязаха тогава. Не се сърдя, но не забравям.

Ами чакай, че по последни данни изникна нещо и може да не съм тук събота и неделя. Ще ти кажа допълнително (ако не забравя)

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik