събота, 11 декември 2010 г.

Фрагменти #3

  
Както казах искам малко да се позавърна към това нещо, наречено блог, което изоставах в последно време най-безочливо. Продължавам с постовете. Май се отказах от правенето на Чалъндж, главно защото ще продължи до след нова година, да не говорим и за самите празници и ми се видя някак не на място. Но ако някой му се четат неща всеки ден от мен само да се обади. Хаха. 



Факт: Два мозъка мислят по-добре от един!
Ситуация: Неделя вечер се прибирам с автобуса от Луковит в София и се оказва, че трябва да чакам повече от час на спирката, на студа да ми дойде автобуса за вкъщи. И въпреки неколкократните настоявания на майка ми да си намеря с друго да се прибера - тя (разбирайте аз) бе инат до последно, твърдейки, че няма проблем "ще се обадя на Кас!" Така и стана...С което бе задействана дяволска схема за създаване на стори, което вероятно никога няма да види бял свят...но все пак беше епично.
Забава: Шофьорът на автобуса да се окаже третият от вече няколко, който ми каза да бъда по-тиха в градския транспорт. Какво да ви кажа - луди фенове са ми!
Тъпо: Фактът, че вероятно няма да превърнем в текст това гениално наше хрумване.
По-тъпо: Абсолютно никой, никой няма да се докосне до него, защото Кас не е достатъчно ексхибиционична като мен, че да остави на хората да четат творбите и.


Факт: Не очаквай нищо и няма как да бъдеш разочарован.
Ситуация:  Осми декември с новите ми колеги. Не очаквах нищо особено, но си прекарах приемливо добре. Беше забавно, отпускащо и се чувствах като преживно животно цяла вечер, защото единственото, което можех да ям беше както казва шефката ми "кокоша храна".
Забава: Да споменеш, че много обичаш да говориш и да решат да ти отворят страница в тефтера си, за да записват "излияния ти", при което бяха събрани към 25/26 факти за моята особа - 3 от които бяха, че не обичам да пия, не понася алкохол, не пие...
Тъпо: Точно когато ти стане най-интересно да трябва да си ходиш....


Факт: Точно когато си мислиш, че нищо не може да се случи, нещо става.
Ситуация:  Ето на...мислех си, че ще стоя събота и неделя в София, а какво се оказа? Един бивш съученик ще си ходи към Луковит и реши да се "смили" над мен и да ме вземе със себе си. Вярно, че ще стане трета седмица дет се прибирам, но какво да се прави...като ти предлагат хубава оферта взимай.
Забава: Прибирам се за трета поредна седмица, не е ли забава? (и ето как утре ще четете по вестниците неща от рода на "Студентка уби родителите си в следствие прибирането си вкъщи за трета поредна седмица!")
Тъпо: Баща ми не ми говори, защото направи грешката да каже, че Аякс вече за нищо на ставали и аз му рекох, че той също...Ама то е логично продължение на подобна сентенция, не беше с умисъл.

Факт: Пощальонът дори и да звъни два пъти едва ли го прави след осем вечерта!
Ситуация:  Стоя си снощи сама вкъщи и се звънни на звънеца. Викам си сигурно е съквартиранта ми и го мързи да си извади ключовете или нещо от сорта и отидох да отворя. Отварям  - на вратата никой. Свих рамене и затвори. Да обаче, тогава с цялата моя параноя ми хрумна, че това може би е било номер. Проверяват дали има някой в апартамента и ако да дали е сам. И леко се панирах. Минаха над 30 минути от тоя случай и се успокои. Да, ама не....Точно си бяха в тотален релакс, когато се звънни втори път на вратата. Викам си - Ааа, не, тоя път забрави. Нали съм се самообявила за идеалната жертва на престъпление и викам ако е някой як, така ще влезе в апартамента барабар с мене като му отворя. Не, не няма да отварям. Междувременно звъненето продължава. Сърцето ми ще изскочи от гърдите. Мозъкът ми почва да си играе с мен. Ами ако е нещо важно? Тя веднага го контрира - Не, не е! Съквартирантката е на работа, а съквартиранта има ключ. Не може да са те. Звъненето продължава. И така около 2 минути. Някой беше решил, че трябва да му отворя, жалко че не бях на същото мнение.
Забава: Да осъзнаеш колко точно параноичен можеш да бъдеш.
Тъпо: Че все пак страховете ми може би бяха основателни?!


Факт: Когато не гледам любимия си отбор - той печели (и много често любимците ми са тези, които вкарват головете)
Ситуация: Е, да не би да са малко?! Но най-пресния случай от тази сряда. Какво казах предния пост? Че може би ако не гледам Аякс ще бие...А, честито...2 на 0. А хората мислят, че си въобразявам!
Забава: През цялата вечер да получаваш страхотни СМС от Кас...(както винаги <3)
Тъпо: Да пропуснеш мача...но пък тогава едва ли щяха да бият...Само казвам!

~Cool or Not Cool~
 
- Отнеми два дена да напиша този пост -защо-вечно-на-мен-НОТ-КУУЛ.
- Фактът, че днес ме е налегнала апатия -Не-че-ми-пука-изобщо-КУУЛ-НОТ-КУУЛ-или-нещо-по-средата. 
- Да получиш СМС от МТЕЛ, че тела на Кас вече е включен им мога да го набера и това в пет сутринта  -благодаря-за-разбитият-сън-НОТ-КУУЛ!

- някой хора не се държат много мило напоследък и им личи -къв-ти-е-проблема-НОТ-КУУЛ
- шефката ми се върна и е по-мила от всякога -Йей-КУУЛ!
- момичетата от счетоводната фирма ме похвалиха, че подреждам документи много, ама много по-добре от предишните момичета -Поласкано-КУУЛ!
- Аз не гледах, Аякс би -Ядва-се-КУУЛ
- Намерих си мача на запис-Да-да-да-КУУЛ!
- Новата прическа на Ян вече не ме притеснява. Не знам как за две седмици косата му порасна, но изглежда страхотно-Иде-ми-да-пищя-истерично-всеки-път-като-го-видя-КУУЛ!
- съквартирантката ми иска пари на заем, а аз не мога да отказвам и и дадох -Ще-видим-какво-ще-правя-и-аз-като-свърша-парите-НОТ-КУУЛ
- бахти клинча е напоследък-замръзнали-лапички-и-опашка-НОТ-КУУЛ
- цяла седмица слушам 30MTM - Hurricane, след това проверих в АйПода ми и се оказа, че съм я слушала общо 65 пъти -песента-по-едно-време-леко-ми-писна-но-не-можех-да-спра-да-я-слушам-КУУЛ
- сега имам нова песен, която да слушам като луда -невероятен-кавър-който-не-мога-да-си-избия-от-главата-КУУЛ
- най-накрая гледах клипчето с феновете на Аякс как пеят Three Little Birds на Боб Марли...Невероятно-усещане-което-ми-се-ще-един-ден-да-изживея-на-стадион-КУУЛ.
- Имам си нещо като плакат на Аякс...Даже два. алчността-в-мен-надделява-когато-става-дума-за-Аякс-КУУЛ!
- запознах се с няколко страхотни хора по сайтовете и така попаднах на едно момиче от Амстердам, което се нави да ми преведе някой клипчета на Ян и да ми помогне с курсовата за отбора -исках-приятел-който-знае-холандски-и-получих-приятел-който-знае-холандски-КУУЛ!
- яде ми се през пет минути, а не мога да ям всичко заради постите и това ме побърква -чревоугодническо-НОТ-КУУЛ.
- Чък Паланюк продължава да си играе с мозъка ми чрез книгите си -не-че-се-оплаквам-КУУЛ
- Баща ми не ми говори за глупости -окей-както-кажеш-все-тая-НОЛ-СООЛ-КУУЛ
- Пратих коледните картички за прителите извън България -Добре-свършена-работа-и-одръстена-всъщност-КУУЛ

Цитати: 
 Кас: И викам аз на това момче дали гледа футбол и му разправям как аз гледам в нета на стриймове и то ми вика. Бе гледай по арабските телевизии. И аз...по коя...Ал Джазира?!
Аз: А, не уби ме с това Ал Джазира да предава мачове...
Кас: Или как да отвлечем желаната от нас футболна звезда...Или предават мачове на арабите...и футболната им топка е човешка глава. 
Аз: Ха-ха...И после кво? Момент, момент...има проблем с топката...почна да се разлага?!
Кас: И трябва да я сменят с нова...демек на накой от терена. 
Суза е на земята - никой не знае зощо 
- СМС от Кас в нощта на мача


[7:47:52 PM] |[Kaeleer's Heart]|: Боже, днеска Алтинтоп е вкарал, дай ми оръжие да са самозастрелям

~THAT AWKWARD MOMENT WHEN...~

Този неудобен момент, в който Луис Суарез е на земята и никой не знае защо.
Този неудобен момент, в който точно мислиш да почнеш да си чоплиш косата и учителят казва твоето име.
Този неудобен момент, когато се звънни на вратата, ти отворяш, там няма никой и когато затвориш осъзнаваш, че това е била схема за посегателство срещу теб.
Този неудобен момент, когато си мислиш, че вече сте приятели с гравитацията и тогава се блъскаш в близката етажерка в супермаркета.

~REPEATING IN MY FUCKIN' MIND AGAIN AND AGAIN~

4 коментара:

Аз и никой друг каза...

Insane. Къртиш!

divata_airis каза...

Викаш: Продължавай в същия дух?! хехехе

Аз и никой друг каза...

*глати положително глава в несвяст*

divata_airis каза...

Ще ми се да си при мен, за да те гушна силно сега. хахаха

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik