събота, 6 март 2010 г.

30 дневно предизвикателство!!!/Ден 01


Понеже яко ме бие лудия в главата и понеже очевидно там горе няма никой или по-добре да кажа, че са прекалено много и всеки се бори за независимост, реших да направя това предизвикателство. Първо го видях в LiveJournal, след това в Tumblr и да си кажем честно то ме преследва. Убедена съм, че е така, както и съм убедена, че няма да спре докато не направя нещо по въпроса - разбирайте да хвана и аз да го направя. В този ред на мисли - вие също сте свободни да се пробвате (то не че изисква някаква мега философия, но както и да е)
Само няколко неща, преди да започна. Петя, писмото ти е пристигнало в Луковит и чичо ми го препрати към Шумен. Предполагам понеделник/вторник ще е тук. Ти не ми каза дали си получила моето. Надявам се мартеницата да ти е харесала. И а, да...Народе, на един големи патерици ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Както и честит празник на всички българи, отново на мега огромни патерици. Не можах да ви честитя на време, защото едни проклети книги се изсипаха отгоре ми и така се случи, че взех че ги прочетох и сега ме болят очите и се чувствам по-луда дори от обикновено. Така е...от четенето човек не поумнява, не разширява кръгозора си, нито речника си (е, окей де, прави го, но по-важното е, че...) той просто превърта още повече. Към вече съществуващия в него свят прибавя още един и още един, и още един, и още един...и накрая какво? Ти се превръщаш в откачалка. Ха! Като че ли на някого му пука! Е, не и на мен...
Да споделя благата вест, че лекциите ми почват от девети март, както и че според заповед в университета всъщност трябва да са от първи. Но сега...да не се правим на шокирани, нали?
Почнах да гледам Family Guy. Бахти якото нещо е. Хаха. Такъв смях просто. Стюи цепи мрака!
И сега по същество: 30 дневното предизвикателство започва сега!!! /бтв нядявам се осъзнавате, че това означава, че кажи-речи 30 дена писане по тоя блог не ми мърда?!/



Ден 01 — Любимата ти песен

Трудничко. Не за друго, ами който ме познава, много добре знае как обичам, когато чуя някоя песен по телевизията или по радиото, а някой път и в дискотека всеки път да възкликвам "Моята песен!" Веднъж майка ми най-тържествено заяви "Че то май всички са твои песни!" Еми изглежда са...но те още не знаят. Ето защо смятам да кажа една от най-любимите ми песни още от времето ми на ученичка (преди гимназията), което надявам се да оправдае факта, че е банална и комерсиална и леко лигава (бях на 12 все пак)



Ден 02 — Любимият ти филм
Ден 03— Любимата ти телевизионна програма
Ден 04— Любимата ти книга
Ден 05— Любимият ти цитат
Ден 06— Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 07— Снимка, която те прави щастлив/а
Ден 08 — Снимка, която те ядосва/прави те тъжен/на
Ден 09 — Снимка, която си направил/а
Ден 10 — Снимка на теб направена преди 10 години
Ден 11 — Снимка на теб направена на скоро
Ден 12 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 13 — Книга от художествената литература
Ден 14 — Книга от нехудожествената литература
Ден 15 —Фенфикшън
Ден 16 — Песен, която те кара да плачеш (или почти)
Ден 17 — Изкуство (картина, рисунка, скулптура...)
Ден 18 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 19 —Талант, който притежаваш
Ден 20 — Хоби, които предпочиташ
Ден 21 — Рецепта
Ден 22 — Уебсайт
Ден 23 — Видео от YouTube
Ден 24 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 25 — Твоят ден с невероятни подробности
Ден 26 — Твоята седмица с невероятни подробности
Ден 27 — Този месец с невероятни подробности
Ден 28 — Тази година с невероятни подробности
Ден 29 — Надежди, мечти и планове за следващите 365 дни.
Ден 30 — Каквото гъделичка фантазията ти


Настроение :

8 коментара:

Eve M. каза...

Това изглежда доста интересно =] Аз не знам дали бих могла да си избера една песен за любима :D Любимите ми песни непрекъснато за различни :D

divata_airis каза...

О, да...и на мен ми е трудно да кажа едно точно определена. Обикновено са няколко. Но с тази имам толкова спомени, че реших, че си струва.

Аз и никой друг каза...

Не ме мрази, но изпитвам ужас като кажеш, че си започнала нещо ново. Имайки предвид какво ти е на главата, ми се струва непосилно да се захващаш с това. Но, до колкото ми е известно си доста упорита...
Така. Получих мартеничката ти днес. Майка я занесла на работа, като излизала сутринта и до днес не я видях. Защо не я получих на време? Защото жената излезе в отпуска да чисти. Пха! Късмет, а? След това я разхожда завидно количество време със себе си и те така... Писъмцето вътре ме накара да се усмихвам целият ден. Благодаря ти.
Друго в момента не се сещам. Смятам да коментирам всичките ти постове през този месец. Надявам се да бъдеш подробна до припадък.

divata_airis каза...

Йей!!! Радвам се, че си я получила! Дано ти е харесала.
Аз моята както вече казах понеделник-вторник ще ми падне в ръчичките.
Бтв казаха ми, че на плика пишело "Паулина" Хахаах. Няма нищо. Баба ми се избъзика с мен, че имала две внучки и аз мигах на телефона. Тогава ми обясни, че на плика пише друго име. Няма проблем =) Като ми разказа как си "натирала" майка си да праща на тагадък мартеница...норално нещо да се обърка. Нямам търпение вече да го получа.
И бтв, пишейки това, че ще коментираш всеки пост...току-що ти направи моя ден. Мерси много!!!

Аз и никой друг каза...

Ам... Щом пристигне писмото ще видиш, че не е моят почерк. Всичките проблеми идват от майките! От мен да го знаеш!
-.-

divata_airis каза...

Обобщено казано от семейството. И аз съм на това мнение!

aria каза...

леле... сист, това наистина си е голямо предизвикателство. Интересно ще ми е да видя как ще избереш всички тези любими неща. Аз не бих могла, просто имам прекалено много любими книги и песни например и не мога да избера само една.
Успех в предизвикателството :)

divata_airis каза...

О, значи ставаме двама. И на мен ми е трудно да избирам по едно, но смятам да променя това. Ще го измисля някак.
Нормално да не можем да избираме - Скорпиони!

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik