понеделник, 8 март 2010 г.

30 дневно предизвикателство!!!/Ден 03


Първо да кажа: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ!!! И второ да кажа: вчера си получих мартеницата от Петя, която бе изпратена в Луковит и препратена отново при мен от чичо ми в Шумен. Фрапантното беше, че дойде в събота или неделя. Сериозно?! И сега да кажа...Пете, не бе права...мартеницата ми харесва. Но наистина не се казвам "Паулина" - хехе. Въпреки, че го предпочитам през моето, но аз всъщност предпочитам почти всяко друго име пред моето.
Тази сутрин отново бях събудена към 9 от звънене на домашния звънец с неустановен произход. И въпреки, че звъна и лаят на кучето ни събудиха, със Стела не си дадохме никакъв зор да отворим. Наясно сме, че почти никога, когато някой ти звънни, без да чакаш гости примерно е за нещо лошо. Ще искат пари или нещо от сорта. Така че...ако беше някой от "наш'те" щеше да се легитимира първо, най-малкото да ни се обади.
Както и да е. Днес сме запланували да излезем някъде, поне едно кафе да ударим тричките, че все пак си е празник, не може да мине ей така безнаказано. За дискотека абсурд. Ние и така си стоим до посред нощите, пък камо ли като идем там. Има шанс да се метнем на кино, но едва ли...Ако филма съкс - няма смисъл. Мога да ги убедя обаче да вечеряме нещо хубаво и много вкусно като скумрия на скара. Мммм. Любимата ми. Ще видим какво ще стане. =)
Приятно изкарване на всички!!!



И сега продължавам по план: 30 дневното предизвикателство.

Ден 01 — Любимата ти песен 
Ден 02 — Любимият ти филм
Ден 03— Любимата ти телевизионна програма



 И отново шока ви залива на талази, нали? Та да...Любимата ми програма на този етап е "Дисни". Нервната ми криза се засили като го смениха от Луковитската кабелна с Cartoon Network. Не ги беше срам. Така си бях свикнала с него и те ми го махнаха. Но, няма проблем...имам си го в Шумен. При това зарибих Стела също да го гледа, особено когато заради Катя пуснат "Адвокатите от Бостан" по Фокс лайф. Сериозно! Като някаква магия е. Катя се появява в апартамента, пускаме Фокс-а и честитка - "Адвокатите от Бостан". Един ден го даваха два пъти през един час заради нея. 
Като бях малка много обичах "Ефир 2". Там даваха любимото ми детско "Сладката Канди". Много си го обичах. После харесах "Бтв", а сега се обривам от него, да не говорим за Емо Чулаков, който ми бърка в здравето със своята прогноза за времето. Направо откачам като го чуя. Напоследък на мен и съквартирантките ни стана навик да стоим и да го зяпаме, за да му се смеем. Накрая винаги си даваме смитка, че изобщо не сме чули прогнозата, но нали се смяхме на Емо, това е по-важното. Култови негови реплики: "Днес е вторник, това навярно цял ден го слушате" - Той сериозно ли? "Днес ще бъде студено и с това цялата прогноза за времето се изчерпва" - Симпатяга! 
Напоследък тачех "Нова", но тя ми писна, предвид, че конкуренцията и с "Бтв" ми идва в повече. От страни изглежда толкова грозно и жалко. 
Та, в заключение на този етап харесвам "Дисни", колкото и инфантилно да звучи. Интересни са ми сериалчетата, които пускат (особено когато не улуча епизод, който вече съм гледала), пък и събота и неделя пускат разтоварващи филмчета. 
Естествено HBO е най-добрата програма, но не винаги имам възможността да я гледам.


Ден 04— Любимата ти книга
Ден 05— Любимият ти цитат
Ден 06— Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 07— Снимка, която те прави щастлив/а
Ден 08 — Снимка, която те ядосва/прави те тъжен/на
Ден 09 — Снимка, която си направил/а
Ден 10 — Снимка на теб направена преди 10 години
Ден 11 — Снимка на теб направена на скоро
Ден 12 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 13 — Книга от художествената литература
Ден 14 — Книга от нехудожествената литература
Ден 15 —Фенфикшън
Ден 16 — Песен, която те кара да плачеш (или почти)
Ден 17 — Изкуство (картина, рисунка, скулптура...)
Ден 18 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 19 —Талант, който притежаваш
Ден 20 — Хоби, които предпочиташ
Ден 21 — Рецепта
Ден 22 — Уебсайт
Ден 23 — Видео от YouTube
Ден 24 — Каквото гъделичка фантазията ти
Ден 25 — Твоят ден с невероятни подробности
Ден 26 — Твоята седмица с невероятни подробности
Ден 27 — Този месец с невероятни подробности
Ден 28 — Тази година с невероятни подробности
Ден 29 — Надежди, мечти и планове за следващите 365 дни.
Ден 30 — Каквото гъделичка фантазията ти
 

Настроение :
                            ( )

4 коментара:

Аз и никой друг каза...

Всъщност, докато четох в какво ще се изразява това предизвикателство, се замислих доста сериозно коя би била твоята любима телевизия. С ръка на сърцето първото ми предположение беше Дисни, но после размислих, защото знам, че гледаш сериали и много други неща. Е, очевидно пак успя да идкараш заек от шапката.
А за мартеничката - много се радвам, че ти харесва. Както писах и в друг коментар - майка пуска писмото, т.е. нямам нищо общо с "Паулина". Извинявай за недоразумението. Както казват голяма част от отрицателните герои във филмите - "Ако искаш нещо да стане както трябва - свърши си го сам." Взимам си бележка!

divata_airis каза...

Еми, харесвам ABC като телевизия също. Имат хубави сериали. Но от достъпните - Дисни.
Няма проблем. Мартеничката е супер!

Eve M. каза...

Мен пък Емчо много си ме кефи :D Много харесвам прогнозите му, защото има малко хумор в цялата работа. Иначе за информацията - аз си я извличам от графиките ;) :D

divata_airis каза...

Че от него ли да си извлечеш информация? То и аз ще стана синоптик в скоро време.
Мен не ме кефи. Знам, че вероятно всичките тия "забавни" глупости ги чете от Айсикю, ама все пак...Ужасно тъпи са. Питаш се той ли е олигофрена или ти, че той се държи по такъв начин към теб?

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik