петък, 26 февруари 2010 г.

Мартиница №1

Вчера изпратих две мартеници и днес получих една. Тази от Дебс и което е най-якото тя я е правила лично за мен, от което съм ужасно поласкана. БЛАГОДАРЯ ТИ СТРАШНО МНОГО!!! Мартеницата е страхотна. Определено ми хареса. А, това което е написала е просто уникално. Съжалявам, Дебс, но трябва да цитирам:
"Прости за:
- манията по Лерман - той е такъв невероятен сладур, че не мога да му се нагледам :);
- книжките, които съм прочела преди теб (ако има такива)
- за всеки път, в който съм те издразнила или ядосала :)"
Човек, с това направо ми изпълни душата, честно! И какво съвпадение. Тя е споменала Лерман в писмото си и аз съм го споменала в моето. Тоя човек просто не може да остане не споменат някъде. Хаха. Харесва ми това, че си се усетила, че има неща които ме дразнят понякога, а да не говорим за тая част дето моето си е мое и не трябва да се пита, без пипане. Мерси, че си запомнила!!!
Отново...страхотна мартеница. Ще я нося с гордост и ще казвам на всички от кого е, въпреки че те едва ли ще знаят коя си, но както и да е. И това мога да им кажа...всички знаят колко обичам да говоря и как непрестанно им надувам главите с ненужна информация.
Сега едно обръщание и към Петя: вероятно няма да ти получа мартеницата. Не за друго, ами заминавам утре или в други ден за Шумен. Оказа се, че лекциите ми почвали от Понеделник, въпреки че още няма разпис за часовете, но нали...идилията трябва да е пълна. Та, ако не си я пускала все още ще бъде велико, но предполагам вече си, така че...Мога да изнудя чичо ми да ми я прати в Шумен. Ще видя. Надявам се да си харесаш мартеницата =)

Лин
Настроение :
> > > > > > > > ( )

4 коментара:

Аз и никой друг каза...

Всъщност я пуснах... Снощи към 4:30 ти прочетох коментара и стана мазало. Сутринта изритах майка от къщи преди работа, за да иде да я пусне. Не съм ти взимала картичка и няма нищо написано към нея... Съжалявам. Не е редно да се оправдавам, но вчера се навехнах крака и нямаше как да ида да ти взема. Не ме мрази!
Разгледах другите ти мартенички на снимките и съм убедена, че няма да ти хареса моята. Още веднъж - съжалявам. Надявам се да ми дадеш шанс да се реванширам, ако още ми говориш де...

divata_airis каза...

Хаха. Бе как няма да ти говоря? За такава глупост като мартеница? Това е тъпо. Ще ми хареса, защото е подарък! Само ме е яд, че няма да си я отнеса с мен в Шумен и ще ги карам да ми я пращат по пощата. Аз си я искам пък.
Та отново - няма за какво да те мразя. И аз намерих кога да кажа, че ще пускам мартениците. Не се тревожи изобщо. Аз съм си шемет.
Няма за какво да се реваншираш =)

Живеещата в мечтите... каза...

Хаха знаех си, че тая част от писмото ще ти допадне. Определено не съм я написал много като хората, ама се подразбира за какво става дума. Замислях го по друг начин, но почнах да пиша друго и... нямаше време да го преписвам. Надрасках останалата част набързо, което си и личи. И отново - моя "краснопис" - добре, че си прочела :)

divata_airis каза...

Бе ти щом си разчела моя, тва си е живо предизвикателство. И аз бързах и изобщо не написах каквото исках. И аз имах друг план. А го съкратих и стана пак мазаница, но се радвам, че мартеницата ти харесва.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik