понеделник, 24 август 2009 г.

Look at the red red changes in the sky...

...Look at the separation in the border line
But don't look at everything here inside
And be afraid, afraid to speak your mind
~30 Seconds to Mars - Echelon

Хей, народе, кажете "Здравей!" на новата ми прическа! Вероятно съм пропуснала да кажа, че исках да се боядисам червена...Но! Досега никога не се бях боядисвала, така че...Напредък. Естествено няма да минете без обяснението защо досега не съм се боядисвала - ами мразя промените. Да, нали...шантаво! Обаче си е нещо естествено за мен - пазарувам от едно и също място, обичам да ходя на едно и също място да разпускам с приятели, обичам да ям сладолед от един и същ сладоледаджия и обикновено обичам приятелите ми да са едни и същи, тъй като ако трябва да се запознавам с нови обикновено първо впечатление, което правя е "Божке, тая не е добре с главния мозък!" (Трябва да съм поласкана, че въобще признават, че имам мозък!) и изисква време докато ме опознаят и разберат, че всъщност не е така както изглежда (Демек, нямам мозък...хаха, шегичка!). Предполагам схванахте мисълта ми.

Така че...да, боядисването си беше голяма стъпка и да си кажем мисля че са получи добре...(Тук очаквам и вие да си кажете мнението!) Досега всички ме харесаха с такава коса, но ще видим за напред какво ще е - една приятелка даже каза, че изглеждам перверзно. Anyway!
Защо избрах червено? Ами русо - абсурд. Нямам нищо против русите хора...окей де, малко ме нервят, но истината е, че една от приятелките ми е руса и нямам проблем с това. А, да споменавам ли, че братовчедка ми на скоро се боядиса руса. В смисъл, че когато опознаеш човекът всичко е тип-топ, но дотогава гадното клише за блондитата ми се набива в главата и мнението ми остава леко отрицателно. Не за друго, ами има някой представите ли от русия клан, който съсипват резюмето на други от същия и дефакто се появя този неприятен предразсъдък, на който и аз често се поддавам. То такава степен не харесвам русото, че има вероятно само двама руси актьора, които признавам за готини (Брад Пит не е от тях! Лично него не мога да го трая!), останалите не...Да се върнем сега на цвета...Черно не се боядисах, защото ми казаха, че ще бъда като Снежанка, понеже съм супер бледа и то отпадна от списъка. Обаче аз от самото начало бях решила да съм червена. Просто това: първо - е цветът на моята зодия; второ - ми допада доста и (бонус!) трето - сериозно, не мислите ли че ми отива???
Е ето как сега съм червеничка. Не знам дали си спомняте един пост, в който казах че са ме оприличили с Дженифър Гарнър от "Наричана още..." в един форум, та нали се сещате тя как си сменяше все косата за различните мисии (е, нейното бяха перуки, но подробности), та сега до известна степен се чувствам като агент на СД6, тайно доносничещ на ЦРУ. Ъм, даааа...в една паралелна вселена...Може би.
Снощи излизах с две шматки - Смит и Надя (сори, че си нямаш прякор) и естествено се смяхме като откачени, което още никой не е отрекъл, че сме. За щастие тоя път никакви котета не се жертваха, за да можем да си прекараме добре, само един дядко се сви до една кола и се изпика срещу една от главите магистрали...Грубо, знам! Ние паднахме да се хилим като го видяхме. Защото той едва се дотътряше. И тръгна към една кола и ние - Бахти, тоя в колата ли ще се качи? Нали едва се влачи.. Но не...той всъщност мина покрай нея и се спря да се изчишка...Бе поне ни разсмя още повече. Естествено, на края на вечерта гаджето на Смит се довлече както се очакваше, понеже е такъв паразит (сори, ама е!), после почнахме да се дракаме понеже аз отказах да съм мила с него, накрая Смит почна да се драка с мен да престана да го заядам, накрая и Надя се включи и дръпнахме един спор, който скоро беше игнориран. Точно така - не го решихме, а го игнорирахме. Всеки път, когато излезем трите е така...Някоя се избъзика с другата, тя се хваща и почва да се цупи...Бе, какво да говоря...Със съквартирантките ми тоя проблем липсва...Аз и Катя се обръщаме срещу Стела и почваме да я гъбаркаме, обаче "малкото" знае, че е само бъзък и слава Богу...Какво щяхме да правим ако нямаше с кого да се бъзикаме??? Хаха.
Но тая история за пикаещия дядо ми напомни за друга...Разказвала ли съм ви за първото идване на братовчедка ми в Луковит (тъй като отдавна не беше) ? Милата се втресе. Беше преди сигурно 6 и повече години и тогава още нямах компютър. И отиваме до интернет залата. Слизаме пред блока на път за нея и една позната, която много обичаше като ме види да тича да ме прегръща (идея си нямам, не питайте!) отново се юрна да ме прегръща, но тоя път прегърна и Стела, която леко се сепна, понеже дори да съм ги запознавала тя вече не помнеше. Това същото момиче, което много обича да прегръща обичаше също така да казва и трите думи, които Поля мрази - "Всички обичаме Поля!" Това беше като някаква игра за нея. Излизах пред блока и тя: Аааа, Поля...Хайде...Всички обичаме Поля! Йей! Който обича Поля нека да каже "Йей!". И въпреки да и казвах "Весело, престани!" тя продължаваше с: Всички обичаме Поля! *само тя* Йей! След малко гледа останалите, понеже нали не са казали "Йей!" и ще каже: Аре бе, хора, вие не обичате ли Поля? Да, не говорим какво се случи когато един човек и се върза и наистина каза "Йей!"(Ооо, ти също обичаш Поля? ; - Ами май!)
Та, да си продължа сторито. След това отиваме до интернет клуба, стояхме малко и се върнахме и в тоя момент Стела гледа някъв пикае в реката (Да, изглежда в моя град са луди фенове на публичното уриниране!) и тя естествено примигна стресирано. Накрая се прибрахме и тя: "А, стига бе...Къв е тоя град? Няква дет не я познавам тича да ме прегръща, един пикае в реката..." И майка ми ще утежни положението като каже: "О, каза ли и за Камен, който живее в градската тоалетна!" Тука вече Стела събра очите в триъгълник. Та, да моя град е откачен, което обяснява защо и аз съм такава.
Та, това е от мен и новата ми прическа....(Ха, а аз си мислех, че тоя пост ще е кратък. Не би!) Надявам се скоро да има още нещо, което да споделя, но дотогава...

~Не се променяйте!
(Аз си харесвам промяната, но вие недейте!)
П.

10 коментара:

Анонимен каза...

Честита прическа! :]

divata_airis каза...

Мерсиии ^^

Среднощно Слънце каза...

Честита прическа !!! И според мен ти отива! ^.^

divata_airis каза...

Благодарско и на теб...
Хубаво е още някой да ми каже, че ми отива. Тенкс.

aria каза...

Сист, прическата много ти ходи. Честита да ти е. Много ми харесваш червена(все пак си ми е любия цвят).
А и много се забавлявах с пикаещите дедковци :D

divata_airis каза...

Мерси!
Бтв някой хора даже не забелязват разликата. Примерно - баба ми, престави си баща ми...Вярно, че мъжете не забелязват такива неща, ама чак пък о.О

А, за дядковците...Повярвай ми, ако беше там в момента на действието им щеше да се смеше още повече...

Аз и никой друг каза...

Не искам да съм единствена коза, която ще каже нещо такова, но се принуждавам да ми залепиш този етикет. Не ми харесва цветът на косата ти. Според мен би ти отивало повече нещо карамелено, дори и светло кестеняво, почти до черно. Просто те прави една... ами кофти. Извинявай! Наистина искам да съм честна. Просто в моите очи цветът не става. Може бих свикнала, ако те виждах всеки ден, ама просто не не и не. Не ме мрази. Знам, че нямаш високо мнение за мен и ми викаш Генералша, но просто съм откровена. Иначе постът с дядковците е много сладък. Петя

divata_airis каза...

Защо пък да те мразя. Няма такова нещо. Поне си честна.
Аз се харесвам и доста хора също казаха, че ме харесват...Нормално е да има един-двама дето не одобряват (виж ако са повече щях да се притесня).
И защо да имам отрицателно мнение за тебе...Няма такова нещо...Това, че ти викам "Генералша" не значи, че те възприемам за някакъв досаден, нагъл човек, който има навик да командва и както се казва bitch around. За човек, с който не се познавам лично си много по-искрена от хората, които познавам лично, така че би трябвало да съм благодарна.
И черно сериозно не мисля, че ще ми прилича. Щото то нали състарява...пък и червеното ми е слабост и така. Добрата новина е, че до месец или повече ще е паднала тая боя. Вчера като се къпех продължаваше да тече от мен червено...хахахаха. И не е защото не съм си измила косата първия път, просто боята е така. От тая на Фара за 10 мин. цвят.
Но както и да е. Здраве да е! Имах нужда от промяна и се радвам, че поне беше сполучлива, можех да изглеждам къде-къде по-зле...С косата като Роб примерно (да, не се стърпях да не го спомена)...
Мерси за откровеното мнение. НЕ СИ КОЗА!!! И стига си си мислела, че имам отрицателни възгледи относно теб. НЕ Е ВЯРНО!

Анонимен каза...

И аз да се изкажа ся,мисля,че на Лин най-после й беше време за промяна,не те познавам от много време,но ако не си се боядисвала никога преди...а и ти отива,поне според мен.Бту,аз по скайп ти казах и пак ще го кажа,трябва да дойда в Луковит.Като съм на 18,независима,не бих отказала една покана,знаеш ли?И да,брей,че съм нахална :д.Просто предполагам колко пъти още Стела е дошла в Луковит...:д.Аз нещо се изчерпах около неща за казване и ме е малко срам...но на следващия пост обещавам да се реванширам доколкото мога ;) Габи

divata_airis каза...

Да, бе няма проблем да дойдеш тука...Точно баща ми ми разказа една забавна история как са ограбили един комшия и са му метнали компютара в нашия двор у баба ми...И човек гледаш как кьопавите полицаи тука взимат отпечатъци от компютъра...Аз му викам - Що ме не викна бе? Тва трябваше да се види...В Луковит взимат отпечатъци.
Кво да говоря.

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik